Συλλαλητήριο Αθήνα: Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή (04/02) – Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

Συλλαλητήριο Αθήνα: Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή (04/02) – Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

Καιρός | Συλλαλητήριο: Αν και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που έχει εκδώσει η ΕΜΥ την Παρασκευή (02/02) βρίσκεται σε ισχύ, ωστόσο σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο, ο καιρός δεν θα χαλάσει τα σχέδια των διοργανωτών του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (04/02) στο Σύνταγμα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου στο Facebook:

Σύμμαχος ο καιρός

«Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε από τα δελτία επιδείνωσης του καιρού, όσοι από εσάς έχετε αποφασίσει να είστε στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 14.00 μμ. Αυτή η μεταβολή του καιρού (γιατί για μεταβολή πρόκειται και όχι για κάτι ακραίο) δεν αφορά περιοχές όπως η Αττική για την Κυριακή.

Ναι, το Σάββατο, ενδέχεται να βρέξει το πρωί στη Αττική αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς έντασης της βροχής. Και γενικά δεν αναμένουμε τίποτα το ιδιαίτερο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, αν εξαιρέσουμε μόνο το βόρειο Ιόνιο, τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και τμήματα της δυτικής Στερεάς όπου αναμένονται περισσότερες βροχοπτώσεις αλλά και χιόνια στα αντίστοιχα ορεινά την Κυριακή.

Ο ήλιος θα βγει μόλις ξεκινήσει το συλλαλητήριο

Την Κυριακή, η ημέρα θα ξεκινήσει με μουντό κατά διαστήματα καιρό και η πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει στο κέντρο της Αθήνας είναι πραγματικά πολύ μικρή. Ειδικά από τις 13.00 το μεσημέρι και στη συνέχεια, οι νεφώσεις θα αρχίσουν να διαλύονται με αποτέλεσμα όταν θα ξεκινήσει το συλλαλητήριο στις 14.00 μμ ταυτόχρονα θα κάνει την εμφάνιση του και ο ήλιος.

Ξέρω ότι τους Έλληνες δεν θα τους επηρέαζε ο καιρός σε ένα τέτοιο συλλαλητήριο ακόμη και αν χιόνιζε ή έβρεχε ασταμάτητα συνοδεία καταιγίδων.

Ανεξαρτήτως κομμάτων, ιδεολογιών και χρωμάτων, όλοι θα είμαστε εκεί! Ραντεβού στο Σύνταγμα την Κυριακή!»