ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός ΤΩΡΑ: Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική - Η κακοκαιρία «χτυπά» τη χώρα

Καιρός ΤΩΡΑ: Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική - Η κακοκαιρία «χτυπά» τη χώρα

Καιρός: Ξεκίνησε να χτυπά την χώρα το νέο βαρομετρικό χαμηλό - Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας - Δείτε πού βρέχει αυτή τη στιγμή

Ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής και από τα νοτιοδυτικά η νέα κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (που κατά τόπους ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους στην κεντρική και τη νότια χώρα.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τα φαινόμενα θα επηρεάσουν:

  • Σήμερα Παρασκευή (05-04-2019) από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (πλην της Κέρκυρας και των Παξών) και τη δυτική Πελοπόννησο και από το βράδυ την υπόλοιπη Πελοπόννησο και την Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας την Αττική, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.
  • Αύριο Σάββατο (06-04-2019) την κεντρική και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη Θεσσαλία, τις βόρειες Σποράδες, μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και την Κρήτη και από νωρίς το απόγευμα τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου απο τη Χίο και νοτιότερα.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τη Δευτέρα (08-04-2019) προβλέπεται νέα μεταβολή του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βαθμιαία τη βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Δείτε στους προγνωστικούς χάρτες στην παρακάτω gallery πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια (pics)

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό

Σχετικές ειδήσεις