ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο διαμέρισμα του Μαζιώτη

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο διαμέρισμα του Μαζιώτη

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι έρευνες στο σπίτι όπου διέμεναν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα, με τον τετράχρονο γιο τους, στην περιοχή της Πεύκης.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έψαξαν διεξοδικά το διαμέρισμα του του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας που αποτελούσε το κρησφύγετο του Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα. Οι δρόμοι γύρω από το διαμέρισμα δόθηκαν στην κυκλοφορία.

Κατά τις έρευνες στο διαμέρισμα, αστυνομικοί κρατώντας φωτογραφίες τους ρώταγαν κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής σε μια προσπάθεια να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με άτομα που θα μπορούσε να έχει έρθει σε επαφή με το δίδυμο Μαζιώτη-Ρούπα.

Οι έρευνες που συνεχίζονται, πλέον στρέφονται στην περιοχή του Μαραθώνα, αλλά και στα Κάτω Πατήσσια, όπου πιστεύεται πως βρίσκεται η γιάφκα του πρόσφατα συλληφθέντα, Νίκου Μαζιώτη.

Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό της Πόλας Ρούπα, που θεωρείται ιθύνων νους, αλλά και συντάκτρια των προκηρύξεων του Επαναστατικού Αγώνα, συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου του Κορυδαλλού ο Νίκος Μαζιώτης

Δείτε φωτογραφίες από την μεταγωγή - αστραπή του Μαζιώτη