ΚΟΣΜΟΣ

Μίκαελ Σουμάχερ: «Θρίλερ» με την υγεία του - Νέες αποκαλύψεις

Μίκαελ Σουμάχερ: «Θρίλερ» με την υγεία του - Νέες αποκαλύψεις

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας του θρύλου της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του δημιουργούν νέα ερωτήματα σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το φρικτό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις ενώ έκανε σκι. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση του θρύλου της Formula 1 είναι ελάχιστες, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ωστόσο, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Βίλι Βέμπερ, μιλώντας σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, δήλωσε ότι η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, φοβάται ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του Βέμπερ έρχονται λίγο μετά από μία συνέντευξη που παραχώρησαν η Κορίνα Σουμάχερ και η κόρη τους Τζίνα Μαρία, στην οποία μίλησαν για αρκετές προσωπικές στιγμές της οικογένειας όπως η αγάπη της κόρης τους για την ιππασία, αλλά δεν είπαν τίποτα για την υγεία του.

Δείτε στην gallery τι είπε για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ:

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Le Parisien», ο Σουμάχερ θα ακολουθούσε μια μυστική θεραπεία που βασίζεται σε εγχύσεις βλαστοκυττάρων, σε μια προσπάθεια για την επίτευξη συστηματικής αντιφλεγμονώδους δράσης που διευκολύνει την εγκεφαλική λειτουργία. Στην κλινική «George Pompidou» βρέθηκε ο επί σειρά ετών συνεργάτης του στην Ferrari αλλά και πρόεδρος της FIA πλέον, Ζαν Τοντ, ο οποίος δεν αποκάλυψε τίποτα φεύγοντας από την κλινική. Το ίδιο όμως δεν έκανε μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο, η οποία αποκάλυψε την πορεία της υγείας του 50χρονου Γερμανού πιλότου στην «Le Parisien», ανατρέποντας τα πάντα από όσα γνωρίζαμε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρή 15χρονη - Σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο

Καιρός: Η «Βικτώρια» προ των πυλών - Αυτές τις περιοχές θα πλήξουν τα ακραία φαινόμενα

Σχετικές ειδήσεις