ΚΟΣΜΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου γνωστού μοντέλου μετά από αχαλίνωτο σεξ (pics)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου γνωστού μοντέλου μετά από αχαλίνωτο σεξ (pics)
Ο ρόλος του 45χρονου μεγιστάνα και της συζύγου του
Instagram

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι ήταν αυτοκτονία και ο φάκελος έκλεισε, όμως τώρα δυο χρόνια μετά αυτόπτες μάρτυρες άλλαξαν τις καταθέσεις τους και μιλούν για δολοφονία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail το περιστατικό συνέβη στη Μαλαισία πριν από δυο χρόνια. Τότε ο ιατροδικαστής είχε αποφανθεί πως το μοντέλο που έπεσε από τον 20ο όροφο είχε πέσει σε κάποια στιγμή παροξυσμού ή είχε πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έκανε.

Όμως τώρα μετά από 24 μήνες η αστυνομία ξανανοίγει τον φάκελο και κατηγορεί ένα ζευγάρι Αμερικάνων επιχειρηματιών ότι δολοφόνησαν το μοντέλο αφού πρώτα έκαναν σεξ μαζί του. Τους κατηγορούν ότι πέταξαν στη συνέχεια το πτώμα της από το μπαλκόνι του 20ο ορόφου και το έκαναν να φανεί σαν αυτοκτονία.

Η 18χρονη Ιβάνα Σμιτ από την Ολλανδία, σύμφωνα με τις έρευνες, βρισκόταν στην Μαλαισία για ένα swingers πάρτι, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Το πάρτι φιλοξενούσε ο μεγιστάνας Αλεξάντρο Αμάντο Τζόνσον, 45 ετών και η σύζυγός του Λούνα Αλμάζ, 31 ετών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως έκαναν σεξ με την 18χρονη λίγο πριν πεθάνει.

Δείτε ποια ήταν η 18χρονη Ιβάνα στη gallery του Newsbomb.gr

Στο σώμα του 18χρονου μοντέλου υπήρχαν σημάδια από πάλη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της υπήρχε ένας μεγάλος τραυματισμός.

Ο Μαλαισιανός δικαστής Μαχιόν Ταλίμπ αποφάσισε ωστόσο τότε πως κανένα έγκλημα δεν είχε διαπραχθεί, αν και το DNA από την κοπέλα βρέθηκε στα νύχια του Αλεξάντρο Αμάντο Τζόνσον.

Οργή από την οικογένεια της 18χρονης

Η δικηγόρος της οικογένειας Σανκάρα Νερ εξέφρασε την οργή της για την απόφαση αφού όπως δήλωσε «ένα νεκρό σώμα δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι το μπαλκόνι και να πέσει στο κενό».

«Είχε τα πάντα. Γιατί να αυτοκτονήσει; Αποκλείεται να ήταν ατύχημα», δήλωσε ο θείος της στην εφημερίδα The Sun και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο Βέλγιο για τον τελικό του Top Model αλλά γύρισε πίσω σε ένα φέρετρο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός on air: Έπαθε ΣΟΚ ο Μουτσινάς όταν είδε τι δώρο του πήρε ο Ντάνος (pics)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκτακτη ανακοίνωση της COSMOTE - Γιατί προειδοποιεί τους πελάτες

Έξαλλοι με τον Τούρκο παραγωγό στον ΣΚΑΪ - «Κόβουν» το Survivor

Σχετικές ειδήσεις