ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ: Εντόπισαν πτώμα σε δύσβατη περιοχή - Τι εξετάζουν οι Αρχές (pics)

Θρίλερ: Εντόπισαν πτώμα σε δύσβατη περιοχή - Τι εξετάζουν οι Αρχές (pics)
Pixabay

Οι Αρχές στην Αυστραλία βρήκαν ένα πτώμα που θεωρείται ότι ανήκει σε αγνοούμενη πεζοπόρο

Η αυστραλιανή αστυνομία εκτιμά ότι εντοπίστηκε το πτώμα μιας πεζοπόρου σε δυσπρόσιτη περιοχή της χώρας, η οποία αγνοούνταν επί εβδομάδες.

«Στη διάρκεια επιχείρησης έρευνας η αστυνομία εντόπισε το πτώμα, το οποίο θεωρείται ότι ανήκει στην Κλερ Χόκριτζ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της που εστάλη με email η αστυνομία των Βορείων Εδαφών.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Η Χόκριτζ είχε πάει για πεζοπορία με δύο φίλους της πριν από δύο εβδομάδες, αλλά χάθηκαν τα ίχνη της, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ένας από αυτούς, ο 40χρονος Που Τραν, βρέθηκε χθες από έναν αγρότη της περιοχής σε ένα μαντρί κοντά στο Άλις Σπρινγκς. Ο ίδιος είπε ότι επέζησε, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πίνοντας νερό που προοριζόταν για τα ζώα.

Τρεις ημέρες νωρίτερα από εκείνον είχε βρεθεί το τρίτο μέλος της παρέας, η Τάμρα Μακμπίθ-Ράιλι, σε απόσταση 1,5 χλμ από το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν στον δυσπρόσιτο βορρά της Αυστραλίας.

Η 52χρονη Μακμπίθ-Ράιλι είπε ότι το αυτοκίνητο είχε βουλιάξει στην άμμο.

Για μερικές ημέρες η παρέα παρέμεινε κοντά στο αυτοκίνητο και επέζησε καταναλώνοντας τις λιγοστές προμήθειες που είχε μαζί της, εξήγησε η ίδια.

Όταν όμως τελείωσε το πόσιμο νερό ο Που Τραν και η Χόκριτζ πήγαν προς αναζήτηση βοήθειας παίρνοντας μαζί τους μόνο μια πυξίδα και ένα GPS.

Η αστυνομία αρχικά ήλπιζε ότι η Χόκριτζ θα βρισκόταν ζωντανή αφού μαζί με τον Που Τραν είχαν βρει νερό, αλλά οι δυό τους τελικά είχαν πάρει χωριστούς δρόμους λίγο πριν εκείνος βρεθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Στα «λευκά» η βόρεια Ελλάδα - Δείτε LIVE πού χιονίζει (pics+vids)

Θλίψη: Πέθανε ο Βασίλης Καμπουράκης