ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με το θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή - «Δεν πέθανε, ζει»

Θρίλερ με το θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή - «Δεν πέθανε, ζει»

Οραματιστής, επαναστάτης, λάτρης του Shakespeare ο Tupac είναι μια από τις μεγαλύτερες ραπ προσωπικότητες που έχουν βαδίσει στον πλανήτη.

Είκοσι τρία χρόνια και κάτι μετά από τον θάνατό του επανέρχονται ξανά τα σενάρια ότι ο Tupac Shakur είναι ζωντανός. Αφορμή ένα νέο ντοκυμαντέρ με τίτλο «2Pac: The Great Escape From UMC», του σκηνοθέτη Rick Boss.

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται στοιχεία ότι ο μεγάλος της ραπ δεν πέθανε ποτέ και ζει στο Νέο Μεξικό.

Δείτε την gallery:

Μάλιστα σημειώνεται ότι το σχέδιο του ράπερ ήταν να σκηνοθετήσει τον θάνατό του αφού είχε πληροφορίες ότι οργανωνόταν σχέδιο δολοφονίας του.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι ο ερμηνευτής του «All Eyez On Me» προστατεύεται από τα μέλη της φυλής «Navajo» το Νέο Μεξικό.

Ο Tupac Shakur πυροβολήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1996 και μετά από έναν αγώνα μποξ του Mike Tyson στο Λας Βέγκας, ο 2Pac, ενώ καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του Suge Knight (αφεντικό της Death Row Records), πυροβολήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που προσέγγισε την αυτοκινητοπομπή με το crew τους.
Επτά ημέρες αργότερα, ο διάσημος μουσικός, εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Τα περίεργα όμως, ξεκίνησαν λίγο αργότερα για να καταλήξουν σε έναν από τους πιο περίεργους μύθους που αφορούν κάποιον διάσημο. Έναν μύθο, που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και που θέλει τον Tupac να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατο. Για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ κηδεία, ή ότι στους στοίχους των τραγουδιών του υπήρχαν πολλές αναφορές για το μέλλον, όπως την δολοφονία του Notorious B.I.G. κρατάει ζωντανά τα σενάρια…

Σχετικές ειδήσεις