ΚΟΣΜΟΣ

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ εκτέλεσε πολίτη επειδή έσπασε την καραντίνα

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ εκτέλεσε πολίτη επειδή έσπασε την καραντίνα

Άλλη μια ιστορία καθημερινής... τρέλας από τη Βόρεια Κορέα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν πρωταγωνιστή.

Η Βόρεια Κορέα διατυμπανίζει πως δεν έχει κανένα κρούσμα κορονοϊού (ή τουλάχιστον έτσι διαρρέει) και είναι αποφασισμένη να κρατήσει αυτό το status ακόμα και αν χρειαστεί να σκοτώσει όποιον παρακούσει τις εντολές του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην 28η Νοέμβρη, όπου σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο ένας άνδρας, γύρω στα 50, συνελήφθη στα σύνορα της Βόρειας Κορέας με την Κίνα. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για έμπορο που προσπάθησε να περάσει προϊόντα στη Βόρεια Κορέα.

Όμως το ανατριχιαστικό ξεκινάει από εδώ και πέρα. Ένα στρατιωτικό απόσπασμα οδήγησε τον άνδρα σε κοντινό χωριό και αφού συγκεντρώθηκαν όλοι οι κάτοικοι σε ένα σημείο, ο κρατούμενος εκτελέστηκε!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εκτέλεση του 50χρονου έγινε για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην σπάει την καραντίνα, τηρώντας τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί για τον περιορισμό του covid-19.

Τις πληροφορίες μετέδωσε το Radio Free Asia, ενώ να σημειωθεί πως την Άνοιξε, ένα ζευγάρι είχε εκτελεστεί στην προσπάθειά του να φύγει από τη χώρα εν μέσω καραντίνας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν όπως…Σαντάμ Χουσεΐν: Χυδαίες ύβρεις κατά των ΗΠΑ - Οργή για τον «σουλτάνο» στην Ουάσινγκτον