ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα: Έσφαξε την πρώην του και τους γονείς της επειδή δεν βρήκε... ανθοπωλείο!

Άγριο έγκλημα: Έσφαξε την πρώην του και τους γονείς της επειδή δεν βρήκε... ανθοπωλείο!

Ο νεαρός έπαθε αμόκ όταν αντίκρισε το ανθοπωλείο κλειστό και δεν μπόρεσε να αγοράσει λουλούδια στην 18χρονη.

Ένα φρικτό έγκλημα συγκλονίζει την Ρωσία, με έναν 22χρονο να σφάζει μια ολόκληρη οικογένεια μόνο και μόνο επειδή δεν βρήκε ανοιχτό ανθοπωλείο για να αγοράσει λουλούδια!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο μακρινό Καζάν, με δράστη τον Rustam Mukhamadullin, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει εκ νέου την 18χρονη πρώην σύντροφό του Kamilya Tukhvatullina.

Ο 22χρονος, ο οποίος είχε τσακωθεί πολλές φορές με την κοπέλα επειδή εκείνη τον παράτησε για άλλον, της ζήτησε να βρεθούν και εκείνη δέχτηκε να τον συναντήσει με την προϋπόθεση πως θα συζητήσουν.

Η άτυχη 18χρονη

Όμως ο Rustam στο δρόμο για το σπίτι της Kamilya σκέφτηκε να αγοράσει λουλούδια για να της προσφέρει. Κάτι το οποίο δεν έγινε, μιας και δεν βρήκε ανοιχτό ανθοπωλείο, κάτι το οποίο προκάλεσε ψυχολογικό αμόκ.

Όταν έφτασε στο σπίτι της 18χρονης, τσακώθηκε με τον 62χρονο πατέρα της, τον οποίο μαχαίρωσε. Στη συνέχεια μαχαίρωσε και την μητέρα της Kamilya, πριν σφάξει και την ίδια.

O 22χρονος μακελάρης

Αμέσως μετά προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ένιωσε αναστατωμένος (!) επειδή δεν βρήκε ανθοπωλείο.

Ο Mukhamadullin είναι αντιμέτωπος με την ισόβια κάθειρξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γυμνάσια - Λύκεια: Αλαλούμ για τη Δευτέρα - Τι εισηγούνται οι ειδικοί, τι απαντά το υπ. Παιδείας