ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έκοψε κομμάτια την έγκυο φίλη του επειδή του το ζήτησε η παράνομη ερωμένη του

Φρίκη: Έκοψε κομμάτια την έγκυο φίλη του επειδή του το ζήτησε η παράνομη ερωμένη του

Συγκλονίζει το Μεξικό η είδηση ότι οι αστυνομικές αρχές βρήκαν σε κομμάτια το σώμα μιας εγκύου, διασκορπισμένο στην πόλη.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα πάθους προκαλεί σοκ στους κατοίκους Μεξικού. Σύμφωνα με την αστυνομίας της περιοχής Aguascalientes ο εραστής της νεαρής Estefania Silvestre Hernandez κατακρεούργησε την έγκυο φίλη του επειδή του το ζήτησε η παράνομη ερωμένη του.

Τα ακρωτηριασμένα μέλη της Hernandez - που ήταν 10 έως 12 εβδομάδων έγκυος - βρέθηκαν πεταμένα σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες στις 24 Ιανουαρίου.

Το θύμαSUN

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, μέρη του σώματός της βρέθηκαν μέσα σε ένα πλαστικό βαρέλι δίπλα στον ποταμό Rio San Pedro, ενώ τα υπόλοιπα ήταν κρυμμένα σε εργοστάσιο επεξεργασίας νερού.

Η αυτοψία αποκάλυψε ότι το θύμα πέθανε αργά το βράδυ της 21ης ​​Ιανουαρίου ή νωρίς το επόμενο πρωί.

Ο εισαγγελέας είπε: «Έχουμε προσδιορίσει ότι η αιτία θανάτου ήταν από ακατάσχετη απώλεια αίματος κατά τον διαμελισμό του σώματος της».

Το θύμαSUN

Υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την ηλικία του θύματος, αλλά αναφέρθηκε ότι ήταν μεταξύ 25 και 27 ετών. Οι αρχές υποπτεύονται ότι ο φίλος της Hernandez, ο οποίος ήταν επίσης ο πατέρας του μωρού της, είναι και ο δολοφόνος της.

Ο νεαρός Cristian, 23 ετών συνελήφθη μαζί με έναν 18χρονο άνδρα που είναι ύποπτος ότι συμμετείχε στο φόνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Infobae, και οι δύο ομολόγησαν ότι σκότωσαν και διαμέλισαν το σώμα της εγκύου υπό τις οδηγίες μιας γυναίκας με το όνομα Itzel, ηλικίας 20 ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το «κοκτέιλ» μέτρων που εξετάζουν οι λοιμωξιολόγοι - Μεγάλη ανησυχία για τα κρούσματα