ΚΟΣΜΟΣ

Αγριεύει η δικαστική διαμάχη Τζολί-Πιτ: Η ηθοποιός λέει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία

Αγριεύει η δικαστική διαμάχη Τζολί-Πιτ: Η ηθοποιός λέει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία

Δεν έχει τέλος το σίριαλ του πολύκροτου διαζυγίου ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και το Μπραντ Πιτ, το  διάσημο πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ που από το 2016 γράφει τους τίτλους τέλους σε μία σχέση με έντονες διακυμάνσεις.

Το διαζύγιο των σταρ δεν έχει εκδοθεί ακόμη και τα πρωτοσέλιδα συχνά πυκνά φιλοξενούν ένα νέο επεισόδιο από τη δικαστική τους διαμάχη.

Στο νέο κεφάλαιο, η Αντζελίνα Τζολί είναι έτοιμη να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία στη δίκη εναντίον του Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τα έγγραφα δείχνουν πως η 45χρονη «Λάρα Κροφτ» δήλωσε πρόθυμη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» για να στηρίξει τις καταγγελίες οτι ο πρώην αγαπημένος της ασκούσε βία κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Το αίτημα, που υποβλήθηκε επίσημα την Παρασκευή, 12 Μαρτίου, υποδεικνύει ότι τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά τους ενδέχεται να στηρίξουν τους ισχυρισμούς αυτούς στο δικαστήριο.

Ο 57χρονος Πιτ διεκδικεί την μισή επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί. Το ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν,12 ετών και στη δίκη θα συζητηθεί η επιμέλεια καθώς και οικονομικές διευθετήσεις, με τα παιδιά να εμφανίζονται επίσης ως μάρτυρες εάν τους δοθεί άδεια.

Αντζελίνα Τζολί: Θύμα ή θύτης;

Το 2016, λίγο μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε το ζεύγος, είχε γίνει γνωστό ότι το FBI και οι κοινωνικές υπηρεσίες ερεύνησαν το Μπραντ Πιτ, μετά από καταγγελίες οτι «γινόταν βίαιος λεκτικά και σωματικά» . Στο στόχαστρο ένα περιστατικό του 2016, όταν ο Πιτ φέρεται να είχε διαπράξει κάποιου είδους κακοποίηση όταν διαφώνησε με τον Μάντοξ σε ένα ιδιωτικό τζετ, κατηγορία για την οποία αθωώθηκε.

Πηγές προσκείμενες στον ηθοποιό δήλωσαν στο Us Weekly ότι οι νέες καταγγελίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια από την «πρώην» αγαπημένη του να βλάψει τον ηθοποιό. «Τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια έχουν γίνει αρκετοί ισχυρισμοί από την Αντζελίνα που ελέγχθηκαν και δεν τεκμηριώθηκαν» Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να καταθέσει ψεύδη με οποιοδήποτε κόστος, προσθέτει.

«Η Αντζελίνα έχει πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να πάρει αυτό που θέλει σε αυτό το διαζύγιο, και όταν πρόκειται για τα παιδιά της, δεν θα υποχωρήσει».

Ο έρωτας που κατέληξε σε πόλεμο

Ο «πρωτοσέλιδος» έρωτας του Μπραντ Πίτ και της Αντζελίνα Τζολί ξεκίνησε το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Ο κος και η κα Σμιθ», ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Γαλλία το 2014 μετά από 10 χρόνια σχέσης, αλλά χώρισε δύο χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2016. Αιτία για το χωρισμό τους οι «αγεφύρωτες διαφορές» όπως ανέφεραν.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε μιλήσει στη βρετανική Vogue για τις δυσκολίες του διαζυγίου και το τραύμα που της άφησε. «Έχω επικεντρωθεί στη θεραπεία της οικογένειάς μας. Σταδιακά επιστρέφει, όπως ο πάγος που λιώνει και το αιμα που κυλάει ξανά στο σώμα μου» έλεγε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η γιαγιά του 3χρονου που έπεσε στο βαρέλι με το νερό – Οι τραγικές συμπτώσεις