ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε με μαχαίρι τα τρία της παιδιά

Δολοφονία στις ΗΠΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία τριών παιδιών με μαχαίρι από την ίδια τους τη μητέρα

Για την τριπλή άγρια δολοφονία έχει συλληφθεί η 30χρονη Λιλιάνα Καρίλο η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρια τα τρία της παιδιά ηλικίας έξι μηνών και 3 και 2 ετών.

Η δολοφονία της Τζοάνα, του Τέρι και του Σιέρα, όπως ήταν το όνομα των παιδιών, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην επαρχεία Τουλάρε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Την φρικτή ανακάλυψη έκανε η γιαγιά των τριών παιδιών που τα βρήκε νεκρά μέσα σε διαμέρισμα ενώ η μητέρα τους ήταν άφαντη.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times η 30χρονη θα έπρεπε κανονικά να παραδώσει την Κυριακή τα παιδιά στον πατέρα τους και πρώην συζυγό της, Έρικ Ντέντον.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι την 1η Μαρτίου είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για να πάρει την επιμέλεια των παιδιών υποστηρίζοντας ότι η πρώην συζυγός του ήταν πνευματικά ασταθής.

«Η Λιλιάνα ήταν άρρωστη, δεν ήταν ο εαυτός και αυτό συνεχιζόταν για μήνες» δήλωσε ο εξάδελφος του Ντέντον, Τέρι Μίλερ.

Όπως είπε ο πατέρας των τριών παιδιών είχε επανειλημμένως ζητήσει την βοήθεια των αρχών και της αστυνομίας γιατί γνώριζε πως η Καρίλο «χρειαζόταν βοήθεια».

«Ο εξάδελφός μου είναι έξαλλος με το πώς λειτούργησε το σύστημα γιατί τον απογοήτευσε. Το σύστημα απογοήτευσε αυτά τα παιδιά» πρόσθεσε ο Μίλερ για τη δολοφονία των τριών παιδιών από τη μητέρα τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Λίστες από αεροδρόμια και σύνορα ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες