ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Βρέφος 22 ημερών βρέθηκε να επιπλέει μέσα σε κουτί σε ποταμό

Εγκτατάλειψη βρέφους
Pixabay

Τυλιγμένο σε ένα κόκκινο πανί, ένα νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις 22 ημερών, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα ξύλινο κουτί που επιπλέει στον ποταμό Γάγγη στην περιοχή Γκαζιπούρ της πολιτείας του Ουτάρ Πραντές.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο βαρκάρης Golu Chaudhary είπε στο Sputnik ότι άκουσε αρχικά το κοριτσάκι να κλαίει πριν τον εντοπίσει να επιπλέει στο νερό κοντά στην ακτή.

«Με τη βοήθεια μερικών χωρικών, τραβήξαμε το κουτί. Όταν το ανοίξαμε, σοκαριστήκαμε όταν είδα ένα κοριτσάκι 22 ημερών μόλις τυλιγμένο σε ένα κόκκινο πανί. Το κουτί περιείχε επίσης φωτογραφίες από θεότητες Ινδουιστών και ένα ωροσκόπιο του μωρού», είπε χαρακτηριστικά ο Chaudhary.

Μέσα σε λίγο διάστημα, ένα τεράστιο πλήθος είχε συγκεντρωθεί στις όχθες του ποταμού θέλοντας να καταλάβει τι συνέβη.

Ο Chaudhary, 45 ετών και πατέρας τριών παιδιών, πήρε το μωρό στο σπίτι του λέγοντας: «Δεδομένου ότι βρήκαμε το κοριτσάκι στον ποταμό Γάγγα, το ονομάσαμε Γάγγα».

Όταν η Αστυνομία ειδοποιήθηκε, μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσουν πως είναι καλά στην υγεία του δηλώνοντας: «Ο λόγος για την εγκατάλειψη του μωρού δεν είναι ακόμα σαφής. Αρχικά υποψιαζόμασταν ότι το κοριτσάκι είναι άρρωστο, αλλά μετά τον έλεγχο, είναι εντελώς καλά και βρίσκεται υπό παρακολούθηση. Για την εγκατάλειψη πιθανώς να φταίει η φτώχεια. Ο λόγος είναι άγνωστος. Σχεδιάζουμε να στείλουμε το μωρό στο κέντρο παιδικής φροντίδας σύντομα», δήλωσε ο επιθεωρητής SS Adarsh.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η «σπείρα του νεκροταφείου»: Ο «Χαν», το «αθεόφοβο» δίδυμο και το μαγαζί στην Ομόνοια