ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Θρίλερ σε ποτάμι της Τζόρτζια - Γέμισε με 200 ακέφαλες κατσίκες (pics)

ΗΠΑ: Θρίλερ σε ποτάμι της Τζόρτζια - Γέμισε με 200 ακέφαλες κατσίκες (pics)

ΗΠΑ: Οι Αρχές αναζητούν τι έχει συμβεί ενώ οι υποψίες στρέφονται σε σατανιστική τελετή...

Μπροστά σε ένα απίστευτο μυστήριο βρίσκονται οι Αρχές της Τζόρτζια των ΗΠΑ καθώς ο ποταμός Chattahoochee γέμισε με 200 ακέφαλες κατσίκες.

Τα άτυχα ζώα εντόπισαν περαστικοί με τη ροή του ποταμού να αποκαλύπτει το μέγεθος της φρίκης, με τον περιβαλλοντολόγο, Jason Ulseth να δηλώνει σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό πως την περασμένη εβδομάδα εντόπισε ο ίδιος 30 ακέφαλες κατσίκες.

«Τα τελευταία χρόνια έχω δει πολλές φορές ακέφαλες κατσίκες στο ποτάμι αλλά ποτέ τόσες πολλές. Αυτό έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και συμβαίνει συχνότερα», δήλωσε στο Channel 2 Action News o Ulseth.

Οι υποψίες των Αρχών έχουν στραφεί προς μια τοπική σατανιστική αίρεση, ονόματι Santeria με έναν μάρτυρα να παρουσιάζει βίντεο στο οποίο φαίνονται δυο άτομα να πετάνε μια ακέφαλη κατσίκα από γέφυρα.

«Χρησιμοποιούμε τις κατσίκες για να γιορτάσουμε μια νίκη. Μετά χρησιμοποιούμε μια θηλυκή για να πάρουμε ευλογία. Αυτή είναι η σημασία των ζώων που χρησιμοποιούμε», ανέφερε ιερέας της αίρεσης στο Channel 2.

Να σημειωθεί πως το νερό του Chattahoochee χρησιμοποιείται για ύδρευση των σπιτιών και είναι πόσιμο!

Τέλος, να τονιστεί πως είναι άγνωστη η προέλευση των ζώων, καθώς δεν έχει καταγραφεί καμία τόσο μεγάλη αγορά από τοπικό κτηνοτρόφο, αλλά ούτε και ζωοκλοπή...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Aφγανιστάν: Πέντε μύθοι γύρω από μία προδιαγεγραμμένη καταστροφή

Ανασχηματισμός: Οι «χειρουργικές» αλλαγές, η απόδοση ευθυνών και ο διακομματικός χαρακτήρας

Ρουμπέν Σεμέδο: Η ιατροδικαστική έκθεση, οι καταθέσεις των κοριτσιών και το «χακάρισμα» της μάνας