ΚΟΣΜΟΣ

Salt Bae: Σάλος με το βίντεο της «χρυσής μπριζόλας» σε υπουργό του Βιετνάμ – O ρόλος του Facebook

Salt Bae υπουργός Βιετνάμ
Σάλος προκλήθηκε από την «χρυσή μπριζόλα» που απόλαυσε υπουργός του Βιετνάμ στο εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο
Youtube

Σάλος προκλήθηκε από την «χρυσή μπριζόλα» που απόλαυσε υπουργός του Βιετνάμ στο εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο

Δημόσια κατακραυγή προκάλεσε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο απεικονίζεται υπουργός της κυβέρνησης του Βιετνάμ να απολαμβάνει μια «χρυσή μπριζόλα» στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ Salt Bae στο Λονδίνο.

Στο βίντεο το οποίο αρχικά αναρτήθηκε στο TikTok πρωταγωνιστεί ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας του Βιετνάμ, στρατηγός To Lam να τρώει τη μπριζόλα το κόστος της οποίας ξεπερνά κατά πολύ τον μηνιαίο μισθό του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή της «χρυσής μπριζόλας» του Salt Bae κυμαίνεται από 1.140 έως 2.150 δολάρια λίρες χωρίς να προστεθεί το κόστος για τα ορεκτικά, τα ποτά ή το 15% φιλοδώρημα επί του λογαριασμού.

Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστο τόσο το ύψος του λογαριασμού του φαγητού του Βιετναμέζου υπουργού όσο και το ποιος τελικά τον πλήρωσε – ο μισθός του υπουργού στο Βιετνάμ κυμαίνεται από 600 έως 800 δολάριο τον μήνα.

Η επίσκεψη του υπουργού του Βιετνάμ πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ για το κλίμα που διεξήχθη στη Γλασκώβη.

Το βίντεο αρχικά αναρτήθηκε στις 3 Νοεμβρίου στον λογαριασμό του Salt Bae στο TikTok και σε αυτό ο Τούρκος σεφ εμφανιζόταν εκτός από το να προετοιμάζει την «χρυσή μπριζόλα», να ταϊζει με το χέρι του τον Βιετναμέζο πολιτικό.

Γρήγορα, όμως, το βίντεο «κατέβηκε» τόσο από το TikTok όσο και από το Facebook το οποίο, μάλιστα, μπλόκαρε και το hashtag #SaltBae μέχρι τελικά να το επαναφέρει τις τελευταίες ώρες χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται αν την κίνηση αυτή είχε απαιτήσει η κυβέρνηση του Βιετνάμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής

Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη – Το συγκινητικό αντίο του «Εν Λευκώ»

Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα σε μη εμβολιασμένους