ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος Ουκρανία: Το Newsbomb.gr σε εργαστήριο κατασκευής σχοινιών πολεμικού καμουφλάζ (pics -vid)

Πόλεμος Ουκρανία: Το Newsbomb.gr σε εργαστήριο κατασκευής σχοινιών πολεμικού καμουφλάζ (pics -vid)
Το πανεπιστήμιο της πόλης Λβιβ έχει μετατραπεί σε εργοστάσιο παραγωγής σχοινιών πολεμικού καμουφλάζ .
Νίκος Χριστοφάκης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Για 13η μέρα συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, με τους κατοίκους να προσπαθούν να αντισταθούν με κάθε τρόπο στα πανίσχυρα ρωσικά στρατεύματα.

Το Κίεβο, το Χάρκοβο, η Μαριούπουλη, το Ιρπίν, το Λβιβ, δέχονται τα πυρά του «κόκκινου» στρατού, ενώ άνδρες και γυναίκες που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους δημιουργούν οχυρωματικά έργα και κάθε είδους οπλισμό που θα μπορούσε να αποτρέψει την κατάληψη της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Το Newsbomb.gr και ο φωτορεπόρτερ Νίκος Χριστοφάκης βρίσκονται στην πόλη Λβιβ καταγράφοντας την αγωνία των κατοίκων, το προσφυγικό δράμα και τις προετοιμασίες για τις μάχες με τον ρωσικό στρατό.

Δείτε το βίντεο:

Το πανεπιστήμιο της πόλης Λβιβ έχει μετατραπεί σε εργοστάσιο παραγωγής σχοινιών πολεμικού καμουφλάζ για μηχανήματα του στρατού αλλά και για την κάλυψη πιθανών στόχων, φοιτητές και άνθρωποι όλων των ηλικιών από το Λβιβ πηγαίνουν με δική τους πρωτοβουλία για να παράγουν και να βοηθήσουν για αυτά τα σχοινιά τα οποία στη συνέχεια τα δίνουν στο στρατό και μεταφέρονται είτε στο μέτωπο είτε κρατούνται στην πόλη για να την προστατεύσουν σε ενδεχόμενο βομβαρδισμού

Οι εικόνες που καταγράφει το Newsbomb.gr είναι συγκλονιστικές:

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ουκρανία: Το Newsbomb.gr σε εργαστήριο κατασκευής μολότοφ στο Λβιβ – Εντυπωσιακές εικόνες