ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: Η οργή για το κοινό σόου με τη Σακίρα το 2020 «Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο»

Λόπεζ και Σακίρα μαζί επί σκηνής στο Super Bowl του 2020
Λόπεζ και Σακίρα μαζί επί σκηνής στο Super Bowl του 2020
A.P

Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δυσαρεστηθεί πολύ που χρειάστηκε να μοιραστεί τη σκηνή με τη συνάδελφό της Σακίρα, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων το ντοκιμαντέρ Halftime του Netflix που παρουσιάζει τη ζωή της Λατίνας σταρ εκτός σκηνής

Για τους θεατές του Super Bowl το 2020, το περίφημο σόου του ημιχρόνου μπορεί να φαινόταν καταπληκτική ιδέα: η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα θα ανέβαιναν μαζί επί σκηνής. Δύο Λατίνες ποπ σταρ με κοινές καταβολές και εκρηκτική παρουσία, θα έδιναν το παρών στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του πλανήτη.

Στα παρασκήνια ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Λόπεζ στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της με τίτλο «Halftime», καμία από τις δύο σταρ δεν ενθουσιάστηκε στην προοπτική του «δύο σε ένα».

«Αυτή είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να έχεις δύο άτομα να κάνουν το Super Bowl», λέει η Λόπεζ στο ντοκιμαντέρ. «Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο» ακούγεται να λέει μία εκνευρισμένη Λόπεζ η οποία φαίνεται οτι έδωσε μάχη με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, NFL για να έχει περισσότερο χρόνο.

Ο θυμός της δεν οφείλεται προφανώς στη Σακίρα. Αλλά στο γεγονός οτι θεωρούσε πως και οι δύο θα είχαν λίγο χρόνο επί σκηνής και θα έπρεπε να συνδυάσουν τις ερμηνείες τους, αναφέρουν πηγές με γνώση του θέματος.

«Πρέπει να έχουμε τις στιγμές του τραγουδιού μας» είχε πει η 52χρονη ερμηνεύτρια. «Δεν πρόκειται να είναι μια χορευτική επιθεώρηση. Πρέπει να περάσουμε το μήνυμά μας μέσα απο το τραγούδι».

Ο επί χρόνια μάνατζέρ της Λόπεζ Μπένι Μεντίνα, επίσης δεν μάσησε τα λόγια του...για την ασέβεια προς τη διάσημη πελάτισσά του. «Ήταν προσβολή να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι δύο Λατίνες για να κάνουν τη δουλειά που έχει να κάνει ένας καλλιτέχνης ιστορικά», λέει.

Οι δύο Λατίνες ντίβες συνεργάστηκαν άψογα και αγκαλιάστηκαν δημόσια στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι, αποδεικνύεται ωστόσο ότι τόσο η Λόπεζ, όσο και η Σακίρα δεν ένιωθαν καλά που θα έπρεπε να «στριμώξουν» την εμφάνισή τους και να συνδυάσουν τις...πληθωρικές ερμηνείες τους.

Η Σακίρα 45 ετών, ανησύχησε επίσης για το γεγονός οτι είχαν μόλις 12 λεπτά για να τραγουδήσουν και να χορέψουν, συνολικά. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είπε ότι οι διοργανωτές του NFL ήθελαν όλα τα τραγούδια να «υφανθούν» στην παράσταση σε ένα και μόνο μίγμα. «Θα έπρεπε να μας είχαν δώσει 20 λεπτά», είπε.

Λόπεζ και Σακίρα μαγεύουν τα πλήθηΑ.Ρ

Ολη αυτή η τριβή δεν οδήγησε ακριβώς στις πιο φιλικές πρόβες μεταξύ των δύο, αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος. Ήταν εγκάρδιες και είναι και οι δύο επαγγελματίες, αλλά ας πούμε απλά ότι η Σακίρα δεν θα πρέπει να περιμένει πρόσκληση για το γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ.

Το ντοκιμαντέρ «Halftime» που άνοιξε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca την Τετάρτη το βράδυ στο United Palace Theatre κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουνίου. Ρίχνει φως σε πολλούς τομείς της καριέρας και της προσωπικής ζωής της Λόπεζ. «Σε όλη μου τη ζωή πάλεψα και πάλευα για να με ακούσουν, να με δουν, να με πάρουν στα σοβαρά». ακούγεται να λέει η ίδια η Λόπεζ στην αρχή του ντοκιμαντέρ.

Σχετικές ειδήσεις