ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Το βίντεο της «προδοσίας» του Πικέ κάνει τον γύρο του κόσμου

Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Σακίρα με τον Πικέ
Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Σακίρα με τον Πικέ
ΑΡ

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει ότι ο Πικέ και η νέα του σύντροφος Κλάρα Κία ήταν μαζί πριν χωρίσει με την επί 11 χρόνια σύντροφό του, Σακίρα. Το πολύκροτο διαζύγιο εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις

Οι θαυμαστές της Σακίρα εντόπισαν ένα βίντεο με την νυν σύντροφο του ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία Μαρτί, από μία διαδικτυακή συνέντευξη που είχε δώσει ο ποδοσφαιριστής στο σπίτι του το 2021, όταν ακόμη ήταν μαζί με τη Σακίρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, «η νεαρή σύντροφος του Ζεράρ Πικέ εμφανίζεται σε βίντεο από μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του μέσα από το σπίτι που ζούσε με τη Σακίρα, όταν υποτίθεται ότι ζούσαν ευτυχισμένοι μαζί».

Το βίντεο διέρρευσε και η Σακίρα είναι «συντετριμμένη» όπως ανέφερε άτομο από το στενό περιβάλλον της. Αν και η ξανθιά γυναίκα στο βίντεο δεν δείχνει το πρόσωπό της στην κάμερα, πολλοί είναι σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται για την Κία Μαρτί.

«Είναι συντετριμμένη που έμαθε ότι αυτή η γυναίκα μπήκε στο σπίτι που μοιράζονταν με τα παιδιά τους» είπε η πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα. Την εποχή εκείνη η ποπ σταρ έλειπε σε ένα ταξίδι με τα παιδιά της και ο Πικέ που παραχώρησε τη συγκεκριμένη συνέντευξη μέσω Zoom, φέρεται να είχε αναζητήσει την παρέα της ερωμένης του.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Πικέ

Η Κλάρα Κία Μαρτί είναι φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων και εργάζεται για τον όμιλο επενδύσεων και αθλητισμού και τα μέσα ενημέρωσης του Πικέ. Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε ενώ δούλευαν μαζί σε εκδηλώσεις.

Η νεαρή γυναίκα δημοσίευσε μάλιστα πρόσφατα ένα βίντεο, που τη δείχνει να χορεύει μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, υπό τους ήχους της... Σακίρα. Το βίντεο με την ίδια να λικνίζεται στον ρυθμό της νέας επιτυχίας της Σακίρα, με τίτλο «Te Felicito» μπορεί να «κατέβηκε» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, πρόλαβε όμως να κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τις πρώτες ώρες της δημοσιοποίησής του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνησή της εξόργισε το κοινό της τραγουδίστριας που κάνει λόγο για «ασέβεια». «Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή», «είναι προκλητική και δείχνει ότι δεν σέβεται» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών της σταρ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2022, όταν Πικέ και Κία πήγαν μαζί σε ένα φεστιβάλ. Ο άσος του ισπανικού ποδοσφαίρου και η 23χρονη φοιτήτρια έδειχναν να απολαμβάνουν στο έπακρον ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς να προσπαθούν να κρύψουν τον έρωτά τους.

Πολλά δημοσιεύματα μάλιστα που κυκλοφόρησαν έκτοτε τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Σε εκπομπές της ισπανικής τηλεόρασης, σχολιαστές πολλές φορές έκαναν λόγο για μία «μικρή κοιλιά που διακρίνεται», είδηση που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο Πικέ και η Σακίρα που χώρισαν επισημα την περασμένη χρονιά, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί , τον Μίλαν και τον Σάσα.

Ήταν μαζί 11 χρόνια και έμεναν μαζί στη Βαρκελώνη, με τη Σακίρα να έχει μετακομίσει πλέον πρόσφατα με τα παιδιά στο Μαϊάμι .Η τραγουδίστρια είχεπεριγράψει τον χωρισμό τους ως «απίστευτα δύσκολο» σε συνέντευξή της στο Elle τον Οκτώβριο του 2022. «Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό», είπε.