ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Γιατί η τραγουδίστρια είναι πάλι έξαλλη με τον Πικέ

H διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα
H διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα
Α.Ρ

Η Σακίρα επικρίνει τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ επειδή επέτρεψε στον γιο τους, Μίλαν, να λάβει μέρος σε ζωντανή σύνδεση, εν μέσω της σκληρής μάχης τους για την επιμέλεια

Η Σακίρα εξοργίστηκε... πάλι με τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ. Και αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch αυτή την εβδομάδα με τον εννιάχρονο γιο του, Μίλαν, να κάθεται δίπλα του. Τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η μητέρα του Μίλαν, Σακίρα, ήταν «έξαλλη» που συμπεριλήφθηκε στη ζωντανή ροή χωρίς την άδειά της, γράφοντας μια επιστολή σε διάφορα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο Ζεράρ Πικέ συμμετείχε σε μια ζωντανή μετάδοση για να εγκαινιάσει το νέο του έργο eSports «Kings League» και φέρεται να είπε στους θεατές της εκπομπής ότι ο Μίλαν είχε ζητήσει να συμμετάσχει την τελευταία στιγμή.

Ενώ οι οπαδοί του σχολίασαν την αυτοπεποίθηση του Μίλαν μπροστά στην κάμερα, η Σακίρα επέκρινε την κίνηση, γράφοντας σύμφωνα με πληροφορίες σε μια επιστολή στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης: «Δεν έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου για αυτό». Επίσης επέκρινε την απόφαση του «πρώην» της επειδή συζήτησε μπροστά του θέματα ακατάλληλα για παιδιά

Η ισπανική Marca αναφέρει ότι η επιστολή από το γραφείο της τραγουδίστριας έλεγε ότι «σε καμία περίπτωση δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της ούτε ζητήθηκε η γνώμη της για τη συμμετοχή του γιου της Μίλαν στη μετάδοση εκδήλωσης από την εταιρεία του Ζεράρ Πικέ, σε μια συζήτηση με περιεχόμενο για ενήλικες»

Σακίρα και Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον περασμένο Ιούνιο μετά από 11 χρόνια μαζί και τον περασμένο μήνα είπαν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους Μίλαν, 9 ετών και Σάσα, 7 ετών μετά από μια 12ωρη συζήτηση. Υπέγραψαν επίσημα τη συμφωνία στη Βαρκελώνη, μπαίνοντας και βγαίνοντας από το δικαστήριο χωριστά

Ο Ζεράρ Πικέ ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο τον περασμένο μήνα, λέγεται ότι έδωσε την ευλογία του στη μετακόμιση της πρώην συντρόφου του στο Μαϊάμι με τους δύο γιους τους, για να αποφύγουν μια μακρά δικαστική διαμάχη που θα ήταν επιζήμια για όλους.

Η επιθυμία της ποπ σταρ να μετακομίσει στην πόλη όπου ζούσε και μένουν μέλη της οικογένειάς της θεωρείται ότι ήταν το κύριο «κώλυμα» στην αποτυχία του ζευγαριού να πετύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό. Ο ισπανικός Τύπος ανέφερε επίσης ότι ο Πικέ θα μπορεί να περνά δέκα ημέρες το μήνα με τα παιδιά του ως μέρος της συμφωνίας επιμέλειας, όπως επίσης και στις διακοπές.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε βίντεο που φέρεται να δείχνει τη νέα αγαπημένη του Πικέ στο σπίτι της οικογένειας του ποδοσφαιριστή πριν τον χωρισμό του με τη Σακίρα. Το επίμαχο απόσπασμα από τον Αύγουστο του 2021, καταγράφηκε δέκα μήνες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους.

Η νέα φίλη και συνεργάτης του Πικέ, Κλάρα Κία Μαρτί εμφανίζεται στο παρασκήνιο μιας συνέντευξης μέσω zoom που έκανε ο ποδοσφαιριστής από το σπίτι της οικογένειας στη Βαρκελώνη, ενώ η Σακίρα βρισκόταν στο εξωτερικό με τα δύο παιδιά τους.

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα που μοιάζει με την Κλάρα να μπαίνει στο κάδρο καθώς ο Ζεράρ μιλούσε ζωντανά μέσω Twitch. Μιλώντας στο Page Six, ανώνυμη πηγή ισχυρίζεται ότι ο 35χρονος Πικέ και η 45χρονη Σακίρα ζούσαν ακόμα «ευτυχισμένοι μαζί» εκείνη την εποχή.

Πηγές ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια είναι «συντετριμμένη όταν έμαθε ότι αυτή η γυναίκα ένιωθε ξεκάθαρα σαν στο σπίτι της στο σπίτι που μοιράζονταν με τα παιδιά τους. Ήταν ακόμα μαζί εκείνη την εποχή. «Ήταν καταστροφικό για εκείνη που έμαθε ότι αυτή η υπόθεση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο από όσο φανταζόταν».

Η Σακίρα φάνηκε να «χτυπά» τον πρώην της με μια πρωτοχρονιάτικη ανάρτηση σχετικά με την προδοσία και τον πόνο, λέγοντας σε ένα μήνυμα στο Instagram: «Αν και οι πληγές μας παραμένουν ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει χέρια χειρουργού. Αν κάποιος μας πρόδωσε, θα πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Αντιμέτωποι με την περιφρόνηση, να συνεχίσουμε να εκτιμάμε τον εαυτό μας.

Επειδή υπάρχουν περισσότεροι καλοί παρά απρεπείς. Περισσότεροι άνθρωποι με ενσυναίσθηση παρά αδιαφορία ». Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο, συμπαραστάσθηκε στην Κολομβιανή...με τρία emoticon καρδιάς.