ΚΟΣΜΟΣ

Η Σακίρα «πετσόκοψε» τον Πικέ στο νέο της τραγούδι- «Είμαι σαν δύο...22χρονες»

H Σακίρα
H Σακίρα
Α.Ρ

Στο νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε χθες (11/1), η Σακίρα φέρεται πως «σφάζει με το γάντι» τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και τη νέα του αγαπημένη

Στους στίχους του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της η Σακίρα φαίνεται πως ασχολείται και πάλι με τον πρώην αγαπημένο της Ζεράρ Πικέ και την νέα του σύντροφο Κλάρα Κία Μαρτί. Η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια, έχει συνεργαστεί με τον παραγωγό Bizarrap σε ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, το Shakira Bzrp Music Sessions το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την Τετάρτη (11/1)

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια μαζί τον Ιούνιο και έχουν αποκτήσει δύο γιους - τον Mίλαν εννέα ετών, και τον 7χρονο Σάσα. Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, ξεκαθαρίζει ότι αναφέρεται στον 23χρονη με την οποία ο πρώην σύντροφός της φημολογείται ότι είχε αρχίσει να βγαίνει πέρυσι πριν χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω δύο 22χρονες». Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σε μια φαινομενικά σκληρή επίθεση στον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, η Σακίρα τραγουδά: «Πολλά γυμναστήρια. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου». Στη συνέχεια κάνει άλλη μια σαφή νύξη στην Κλάρα με τους στίχους: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Προφανώς δεν είναι όπως ακούγεται» Το «Clara» στα ισπανικά, σημαίνει «σαφήνεια», «καθαρότητα».

Η Σακίρα η οποία αντιμετωπίζει μια δίκη 12 εκατομμυρίων λιρών για φοροδιαφυγή στην Ισπανία, τραγουδά: «Με άφησες σαν γειτόνισσα για την πεθερά. Με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος στην εφορία.

«Nόμιζες πως θα με πληγώσεις, επέστρεψα πιο δυνατή»

«Νόμιζες ότι θα με πληγώσεις και επέστρεψα πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες κάνουν απολογισμό». Σε άλλο μέρος του τραγουδιού λέει: «Από την αγάπη στο μίσος υπάρχει μόνο ένα βήμα» πριν προσθέσει: «Όχι σκληρά συναισθήματα μωρό μου, σου εύχομαι τα καλύτερα με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου».

Μόνο ένα μικρό μέρος των στίχων είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία, αναφέροντας ένα μέρος του τραγουδιού όπου η μαμά των δύο παιδιών τραγουδά: «Είμαι πολύ μεγάλη για σένα, γι' αυτό είσαι με κάποια όπως ακριβώς εσύ» πριν συνεχίσει: «Δεν επιστρέφω κοντά σου, ακόμα κι αν κλαις ή με εκλιπαρείς».

Χρησιμοποίησε επίσης ένα άλλο λογοπαίγνιο στα ισπανικά με τη λέξη «salpique» σε μια σαφή αναφορά στον πρώην της, τραγουδώντας: «Κάνω μόνο μουσική, συγγνώμη που σε καταβρέχω» που στα ισπανικά είναι «Yo solo hago música perdón que te salpique.'

Ο Ζεράρ Πικέ ο οποίος απέκτησε δύο γιους με τη Σακίρα κατά τη διάρκεια της 11χρονης σχέσης τους, φάνηκε να ανταποκρίνεται στα δηλητηριασμένα «βέλη» που πετάχτηκαν προς την κατεύθυνση του ίδιου και της νέας του συντρόφου πριν από την πλήρη κυκλοφορία του τραγουδιού με ένα tweet με emoticons τσίρκου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σακίρα φαινομενικά αναφέρεται στον πρώην της στη μουσική της αφού μίλησε για «αναγκαίο» χωρισμό με έναν πρώην που είναι τόσο «κρύος όσο τα Χριστούγεννα» στο τραγούδι της με τίτλο Monotonía.

«Με άφησες λόγω του ναρκισσισμού σου»

Το τραγούδι ξεκινά με τη Σακίρα να τραγουδά στα Ισπανικά: «Δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ. Έφταιγε η μονοτονία. Δεν είπα ποτέ τίποτα αλλά με πλήγωσε. Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε ». Στη συνέχεια, υπαινίσσεται ότι η σχέση τελείωσε πριν τελειώσει, τραγουδώντας: «Είναι απαραίτητο αντίο. Αυτό που κάποτε ήταν απίστευτο έγινε ρουτίνα.

«Τα χείλη σου δεν έχουν γεύση πια. Τώρα είναι το εντελώς αντίθετο ». Φαίνεται να αναφέρεται στο τέλος της σχέσης της, λέει: «Με άφησες λόγω του ναρκισσισμού σου. Ξέχασες τι ήσουν. «Η στάση σου έγινε απόμακρη και αυτό με γέμισε ανησυχία. Δεν έδωσες ούτε τα μισά. Ξέρω ότι έδωσα περισσότερα από σένα ».

Στο βίντεο, η Σακίρα περπατά απογοητευμένη μέσα από ένα σούπερ μάρκετ με δάκρυα στα μάτια πριν την πυροβολήσει στο στήθος με μπαζούκα ένας μυστηριώδης άνδρα. Συμβολίζοντας την απογοήτευσή της, περπατά στους δρόμους με μια τρύπα στο στήθος της, κρατώντας την ματωμένη καρδιά της στο χέρι, πριν την πατήσουν.

Η ποπ σταρ έκανε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram την Πρωτοχρονιά, σχετικά με την ίαση μετά την προδοσία «Ακόμα κι αν το νέο έτος είναι ανοιχτό, ο χρόνος έχει τα χέρια του χειρουργού. Ακόμα κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους (...) Αυτοί που φεύγουν είναι λιγότεροι από τους πολλούς που μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν είναι μάταια, ποτίζουν το χώμα από το οποίο θα ξεπηδήσει το μέλλον μας και μας κάνουν πιο ανθρώπινους, για να συνεχίσουμε να αγαπάμε ακόμα και όταν υποφέρουμε»

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του τον Ιούνιο μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής και πρόσφατα κατέληξε σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιιών, μετά από μια 12ωρη συζήτηση. Ο Πικέ φέρεται να έδωσε την ευλογία του στη μετακόμιση της πρώην συντρόφου του στο Μαϊάμι με τους δύο γιους τους για να αποφύγουν μια μακρά δικαστική διαμάχη.