ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Τρόμος για 20χρονο στα Harrods – Τον μαχαίρωσαν για ένα επώνυμο ρολόι

Λονδίνο: Τρόμος για 20χρονο στα Harrods – Τον μαχαίρωσαν για ένα επώνυμο ρολόι
AP photo

Λονδίνο: Αιματηρό επεισόδιο χωρίς τραγική κατάληξη σημειώθηκε για ένα επώνυμο ρολόι εντός του γνωστού πολυκαταστήματος Harrods, στο τμήμα της Louis Vuitton

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 20χρονος νεαρός στο πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο όταν ενεπλάκη σε καυγά που φέρεται να ξεκίνησε μέσα στο διάσημο πολυκατάστημα του Λονδίνου στο τμήμα της Louis Vuitton.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ένας άνδρας γύρω στα 20 βρέθηκε στο κατάστημα Knightsbridge γύρω στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου με τραύματα από μαχαίρι και μαχαίρι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή του κρίθηκε ότι δεν απειλεί τη ζωή του. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να μαχαιρώθηκε για ένα επώνυμο ρολόι, με την αστυνομία να μην έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη μέχρι στιγμής.

«Η αστυνομία κλήθηκε στις 19:33 το Σαββάτο, 28 Ιανουαρίου, για έναν καβγά μέσα στο κατάστημα Harrods, στην οδό Brompton Road, SW1. Οι αστυνομικοί βρήκαν έναν άντρα, ηλικίας 20 ετών, να φέρει τραύματα από μαχαίρι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Τα χτυπήματα δεν κρίνονται απειλητικά για τη ζωή του. Οι ντετέκτιβ διεξάγουν έρευνα. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη σε αυτό το πρώιμο στάδιο. Οι έρευνες συνεχίζονται» τονίζεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Οι χώρες με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής – Η θέση της Ελλάδας (διαδραστικός χάρτης)

Νεκρός από ισραηλινά πυρά ένας μαχητής της Χεζμπολάχ

Το τηλεσκόπιο Hubble κατέγραψε μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα να... τρώει ένα αστέρι (pics)