ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Της είχαν μπει «ψύλλοι στα αυτιά» - Αποκαλούσε «σιγανοπαπαδιά» τη σύντροφο Πικέ

H Σακίρα είχε καταλάβει το...ποιόν της νέας συντρόφου του Πικέ
H Σακίρα είχε καταλάβει το...ποιόν της νέας συντρόφου του Πικέ
Α.Ρ

Η Σακίρα γνώριζε τη νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ πολύ πριν σκάσει η «βόμβα» της σχέσης τους. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο μάλιστα την αποκαλούσε «υποκρίτρια» και «σιγανοπαπαδιά»

Η Σακίρα γνώριζε τη νέα αγαπημένη του Πικέ πριν «σκάσει η βόμβα» για τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο είχε καταλάβει οτι είναι...υποκρίτρια παρά το καλό προφίλ που ήθελε να επιδεικνύει και την απεγνωσμένη της προσπάθεια να τη συμπαθήσουν όλοι. Όχι μόνο την ήξερε, αλλά της είχε δώσει και ένα παρατσούκλι όσο ήταν ακόμη ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos, όπως αποκαλύπτει ο Ισπανός δημοσιογράφος Ρομπέρτο Αντολίν.

Όταν η Σακίρα και ο Πικέ ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, η σταρ της μουσικής γνώρισε την Κλάρα Κία αλλά σε καμία στιγμή δεν φανταζόταν ότι η νεαρή Ισπανίδα θα αποτελούσε κίνδυνο για τη σχέση τους. Άλλωστε η συμπεριφορά της ασκούμενης ήταν πολύ καλή, [παρ'ολα αυτά της είχε ήδη δώσει απο τότε ένα παρατσούκλι, καθώς όπως όλα δείχνουν...είχε ένστικτο.

«Πέρασε απαρατήρητη, η Σακίρα δεν είδε ποτέ κίνδυνο γιατί δεν ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα, ήταν ένα φυσιολογικό κορίτσι» δήλωσε εκπρόσωπος της Κία. Πιο συγκεκριμένα την αποκαλούσε «mosquita muerta» που επί λέξει σημαίνει «νεκρό κουνούπι» αλλά σε ελεύθερη μετάφραση αντιστοιχεί με τον ελληνικό όρο «σιγανοπαπαδιά» ή υποκρίτρια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντολίν, η συμπεριφορά της Κλάρα Κία ήταν τόσο συνετή απέναντι στο ζευγάρι, που όταν η Σακίρα έμαθε ότι αυτή ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» για το διαζύγιό τους, πληγώθηκε πολύ και αποφάσισε να τη στολίσει στο νέο της τραγούδι που καταγράφει παγκόσμια επιτυχία.