ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτι Πέρι: «Είμαι νηφάλια εδώ και πέντε εβδομάδες» - Η συμφωνία με τον Ορλάντο Μπλουμ

H Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ
H Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ
ΑΡ

Η γνωστή τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι αποκάλυψε ότι έχει συνάψει συμφωνία με τον αγαπημένο της Ορλάντο Μπλουμ να μείνει μακριά από το αλκοόλ για τρεις μήνες. 

Η κριτής του «American Idol» αποκάλυψε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ένα κοκτέιλ πάρτι στη Νέα Υόρκη ότι έχει κάνει συμφωνία με τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ με στόχο να αποφύγει το ποτό για τρεις μήνες.

«Είμαι νηφάλια εδώ και πέντε εβδομάδες σήμερα… Έχω κάνει μια συμφωνία με τον σύντροφό μου (τον αρραβωνιαστικό Ορλάντι Μπλουμ) και θέλω να τα παρατήσω», είπε στο περιοδικό People χαριτολογώντας, ενώ προσποιήθηκε ότι έκλαιγε.

Η συνάδελφος κριτής στο δημοφιλές σόου, Λουκ Μπράιαν, η οποία παρευρέθηκε επίσης στην εκδήλωση, τη ρώτησε αν σκοπεύει να τηρήσει την υπόσχεσή της ή αν θα...κλέψει. «Όχι, κορίτσι! Δεν μπορώ να υποχωρήσω», είπε. «Έδωσα μια υπόσχεση. Τρεις μήνες».

Η Πέρι μπόρεσε παρ'όλα αυτά ...να πιει στην εκδήλωση καθώς το μπαρ ήταν γεμάτο με τη σειρά των μη αλκοολούχων απεριτίφ ονόματι De Soi που ίδρυσε μαζί με τη Mόργκαν ΜακΛάχλαν και κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022. Ενώ πολλές εταιρείες ποτών βασίζονται σε συνθετικά συστατικά, η De Soi χρησιμοποιεί χυμούς φρούτων , βότανα και μανιτάρια για γεύση.

Η Πέρι και ο Μπλουμ αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Καλωσόρισαν την κόρη τους, Ντέιζι Ντόουβ, έναν και πλέον χρόνο αργότερα. Έκτοτε το διάσημο ζευγάρι μιλάει πολύ ανοιχτά για τις ευλογίες, αλλά και τις προκλήσεις που συναντούν στη σχέση τους.

Ο 46χρονος Μπλουμ είπε πρόσφατα στο PEOPLE ότι η τραγουδίστρια του «Never Really Over» είναι η «μεγαλύτερη θαυμάστριά» του και με τη σειρά του επαίνεσε τη δουλειά που κάνει ως κριτής στο Idol. «Νομίζω ότι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον επειδή είμαστε θαυμαστές ο ένας του άλλου, καταλαβαίνετε τι εννοώ;» είπε

«Αυτό που κάνει είναι τόσο ενθαρρυντικό για τους νέους μουσικούς στο Idol. Μετά μπορεί να πάει και να κάνει ένα δυναμικό σόου στο Λας Βέγκας. Υποστηρίζουμε τους άλλους, αυτό είμαστε (...) Και είναι υπέροχο».