ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Το πάρτι στη βίλα του στη Φλόριντα μετά τη δίωξη - Στο πλευρό του η Μελάνια

O Nτόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ
O Nτόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ
ΑΡ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έκανε...πάρτι στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγο της Φλόριντα, λίγες ώρες μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από δικαστήριο του Μανχάταν για την «υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς»

Απτόητος και ήρεμος ο Τραμπ συγκέντρωσε τους οικείους του και έκανε ένα μίνι πάρτι, λίγες ώρες μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από δικαστήριο του Μανχάταν, δικαιώνοντας την πρώην ιερόδουλη Στόρμι Ντάνιελς. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έκανε πάρτι στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγο της Φλόριντα, σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει την σπουδαιότητα της απόφασης του δικαστηρίου συνεχίζοντας κανονικά την ζωή του.

Ο 76χρονος, ο οποίος πρόκειται να γίνει ο πρώτος πρώην πρόεδρος που θα αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις, εθεάθη με κοστούμι και γραβάτα ήρεμος στο πλευρό της συζύγου του Μελάνια, η οποία έλαμπε με ένα κόκκινο φόρεμα, με τους θαμώνες να απολαμβάνουν ένα λουκούλλειο δείπνο στην πολυτελή οικία τους.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον του Τραμπ δεν είναι ακόμη γνωστές καθώς το κατηγορητήριο παραμένει σφραγισμένο, αλλά το CNN ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος αντιμετώπισε περισσότερες από 30 κατηγορίες που σχετίζονται με επιχειρηματική απάτη.

Ο Τραμπ και η Μελάνια συνελήφθησαν λίγες ώρες αφότου οι ένορκοι πρότειναν να του απαγγελθούν κατηγορίες για καταβολή 130.000 δολαρίων στην πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Η Τζίνα Λούντον, μια συντηρητική σχολιάστρια των μέσων ενημέρωσης δημοσίευσε μία φωτογραφία του ζεύγους στο Twitter γράφοντας: «Όμορφο βράδυ εδώ στο πανέμορφο Mαρ-α-Λάγο! Το πραγματικό πρώτο Ζευγάρι μας τυλιγμένο στην αγάπη των φίλων του και των πιστών του!»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "(Συγγνώμη για την απογοήτευση, συστημικά ΜΜΕ. Στην πραγματικότητα όχι. Κάντε πίσω! Αυτή είναι μια ευτυχία για την δεν θα μάθετε ποτέ, δυστυχώς)." Ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων το 2024 είπε ότι είναι «εντελώς αθώος» και απέρριψε τις κατηγορίες ως πολιτικά υποκινούμενες.

Την προσεχή Τρίτη όμως θα πρέπει να παραδοθεί στις αμερικανικές αρχές.Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα εμφανιστεί οικειοθελώς στο γραφείο του εισαγγελέα και στη συνέχεια θα συλληφθεί με τους αστυνομικούς να του παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφίες.