ΚΟΣΜΟΣ

Ρίτα Όρα: Ποζάρει γυμνή μέσα στη σάουνα

Η Ρίτα Όρα
Η Ρίτα Όρα

Η Ρίτα Όρα έκανε μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση.

H Ρίτα Όρα μετά την τελευταία της ανάρτηση που αναστάτωσε το Ιnstagram φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό σέξι φόρεμα έκανε νέα εμφάνιση στη δημοφιλή πλατφόρμα με ένα γυμνό στιγμιότυπο.

Η 32χρονη σταρ που συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους, τράβηξε μία selfie μέσα από τη σαούνα και την μοιράστηκε στο Instagram.

Εντυπωσιακή ήταν και η τελευταία έξοδος της Ρίτα Όρα με τον αγαπημένο της στο Σίδνεϊ. Η τραγουδίστρια βγήκε ραντεβού με τον σύζυγό της Taika Waititi στο δημοφιλές ελληνικό εστιατόριο Apollo στο Potts Point του Σίδνεϊ, το βράδυ της Δευτέρας (29/5).

Η ίδια τόνισε την άψογη σιλουέτα της με ένα σέξι διάφανο φόρεμα με ασορτί εσώρουχο, το οποίο συνδύασε με σουέτ γόβες. Η σταρ του Body On Me είχε τα μακριά μαλλιά της μπούκλες. Ο 47χρονος σύζυγός της Taika, γνωστός σκηνοθέτης, ήταν ντυμένος πιο casual με μαύρο παντελόνι, ένα λευκό μπλουζάκι φορεμένο κάτω από ένα πολύχρωμο πουκάμισο και ένα τζιν μπουφάν.

Η Ρίτα έλαμπε κατά τη διάρκεια της ρομαντικής εξόδου και το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε πρόθυμα στάση, όταν οι θαυμαστές τους πλησίασαν στο δρόμο για να υπογράψουν μερικά αυτόγραφα. Η Ρίτα αποκάλυψε πρόσφατα πώς ήταν να δουλεύει με τον διάσημο σκηνοθέτη σύζυγό της στο τελευταίο τηςβίντεο κλιπ.

Εμφανιζόμενη στο The Project τη Δευτέρα, συζήτησε για το κλιπ του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Praising You», το οποίο σκηνοθέτησε ο αγαπημένος της. «Ήταν σαν μια δημιουργική συζήτηση πρώτα και είπα "καλά μπορείς να το κάνεις;" και μου είπε "Ok cool" και ήταν πολύ φυσικό και όλα κύλισαν εξαιρετικά εύκολα» είπε.

Η Ρίτα εξήγησε ότι η δημιουργική διαδικασία ήταν «πιο εύκολη» με κάποιον με τον οποίο αισθάνεται τόσο άνετα στο πλατό. «Βοηθάει πραγματικά όταν νιώθεις τόσο άνετα με κάποιον. Ξέρεις να είσαι ο εαυτός σου. Και με κάνει να εμπνέομαι αυτό», είπε.

Η Ρίτα είχε μιλήσει για τη συνεργασία με τον σύζυγό της στο Heart FM τον Απρίλιο. Παραδέχτηκε ότι είχε προειδοποιηθεί γι' αυτό, εξηγώντας: «Όλοι έλεγαν "μην το κάνεις, μην δουλεύεις με αυτούς που αγαπάς, ποτέ δεν σου βγαίνει", και σκέφτηκα γιατί όχι;» Και συνέχισε: «Ξέρεις τι, τον σέβομαι πραγματικά, θαυμάζω πραγματικά τη δημιουργική συνεισφορά του και καταλήξαμε σε ένα διασκεδαστικό, όχι σοβαρό βίντεο, λίγο σαν το πρωτότυπο, σαν ένα τυχαίο πάρτι χορού, αυτό είναι».

Στο βίντεο κλιπ, η Ρίτα φτάνει αργά για μια οντισιόν χορού όπου βιάζεται να αλλάξει πριν συναντήσει τους χορευτές της. Κάνοντας μια έντονη κουβέντα στον καθρέφτη, λέει: «Θέλεις φήμη; Η φήμη κοστίζει. Εδώ ακριβώς ξεκινάς να πληρώνεις με τον ιδρώτα. Είμαι επαγγελματίας, αυτό γεννήθηκα να κάνω ».

Στη συνέχεια μιλάει ενθαρρυντικά στους συναδέλφους της χορευτές, λέγοντας: «Τώρα επικεντρωθείτε, έχουμε κάνει πολύ δρόμο για να φτάσουμε μέχρι εδώ». Η Ρίτα και οι χορευτές της εκτελούν το σόου τους μπροστά στον ίδιο τον Φατμπόι Σλιμ, ο οποίος αρχικά δεν φαίνεται καθόλου εντυπωσιασμένος πριν ανακαλύψει το ταλέντο τους.

Η Ρίτα επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι η ίδια και ο σκηνοθέτης του «Thor: Love and Thunder» είχαν παντρευτεί. Μιλώντας στο Heart Radio Breakfast, ομολόγησε ότι ο γάμος ήταν «τέλειος» και μια «ιδιαίτερη μέρα» για το ζευγάρι. Η Ρίτα είπε: «Ναι [είμαι παντρεμένη]. Είμαι επίσημα εκτός αγοράς παιδιά. Επέλεξα να το κρατήσω πιο ιδιωτικό και να το κρατήσω περισσότερο για τον εαυτό μου...».