ΚΟΣΜΟΣ

Μαρία Μενούνος: «Φοβήθηκα ότι μπορεί να μην δω το μωρό μου» - Η εξομολόγησή της για τον καρκίνο

H Mαρία Μενούνος
H Mαρία Μενούνος
ΑΡ

Η Μαρία Μενούνος μίλησε για τη διάγνωσή της με καρκίνο καθώς περιμένει τον ερχομό του πρώτου της μωρού μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Ελληνο-Αμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός, Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας τον Ιανουάριο και περιμένει το πρώτο της μωρό μέσω παρένθετης μητέρας αυτό το καλοκαίρι. Λίγο πριν υποδεχθεί το μωρό της, μίλησε για τα ανάμικτα συναισθήματά της. Ενώ εμφανιζόταν σε ένα επεισόδιο του podcast «Not Skinny But Not Fat» του Dear Media, η πρώην ανταποκρίτρια του E! News μίλησε με την παρουσιάστρια Amanda Hirsch για τη διάγνωσή της με καρκίνο στο πάγκρεας ενώ περίμενει μωρό.

«Απλώς είχα αποσβολωθεί. Έκλαιγα και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Θεός με ευλόγησε με ένα μωρό, θα κάνω μωρό», είπε. «Ήμασταν ήδη στους δύο μήνες μαζί και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι επιτέλους θα κάνω μωρό και δεν θα προλάβω να το γνωρίσω. Γιατί αυτό που μάθαμε επίσης ήταν ότι όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπα, «Μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Και ήταν», θυμάται.

«Σε εκείνο το σημείο, ήταν δύο εκατοστά και μετά τη στιγμή που το βρήκαν, ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος μέσα σε δύο μήνες» Τον Μάιο, η Μενούνος μίλησε στο PEOPLE για τους σχεδόν τρεις μήνες ανάρρωσής της μετά τη διάγνωση του καρκίνου στο πάγκρεας και την επακόλουθη επέμβαση αφαίρεσης του όγκου. Αν και έχει εξαντληθεί από τις περιπέτειες της υγείας της, η μέλλουσα μαμά και ο σύζυγός της σκηνοθέτης και παραγωγός Κέβιν Αντεργκάρο είναι ενθουσιασμένοι που θα γίνουν γονείς.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο τυχερή», είπε η Μενούνος, η οποία βάζει τις τελευταίες πινελιές στο δωμάτιο του μωρού της και ενθουσιασμένη που θα έχει μια μίνι συνάντηση μαζί του και θα το δει αμέσως μετά τη γέννησή του. «Ο Θεός μου χάρισε ένα θαύμα. Θα εκτιμήσω την ύπαρξη της στη ζωή μου πολύ περισσότερο από όσο θα έκανα πριν από αυτό το ταξίδι»

Τον Απρίλιο, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται ένα κοριτσάκι», είπε η Μενούνος ενώ εμφανιζόταν στο Live με την Kelly και τον Mark. Η Μενούνος μοιράστηκε επίσης ότι αυτή και η Αντεργκάρο έχουν επιλέξει ένα όνομα για το μικρό τους, λέγοντας στους θεατές: «Σκεφτόμαστε ονόματα για χρόνια, γιατί όπως μπορεί να ξέρετε ή να μην ξέρετε, αυτό ήταν σχεδόν ένα ταξίδι 10 ετών για μας»

«Σκεφτόμασταν ονόματα από πάντα και νομίζω ότι καταλήξαμε στο τέλειο όνομα για αυτό το μωρό», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι το όνομα μπορεί να αλλάξει μόλις η ίδια και ο σύζυγός της τη συναντήσουν για πρώτη φορά.