ΚΟΣΜΟΣ

Κάμαλα Χάρις: Διασκέδασε σε συναυλία της Μπιγιονσέ με... χρυσό πουκάμισο

H Kάμαλα Χάρις με τον σύζυγό της
H Kάμαλα Χάρις με τον σύζυγό της

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις διασκέδασε σε συναυλία της Μπιγιονσέ με μία ιδιαίτερη στιλιστική επιλογή

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ...θάμπωσε τα πλήθη, επιλέγοντας μία μπλούζα με χρυσές παγιέτες του σχεδιαστή LaQuan Smith. Η 48χρονη Κάμαλα Χάρις, επέλεξε το ιδιαίτερο ρούχο για μια ιδιαίτερη βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της στη συναυλία Renaissance World Tour της Μπιγιονσέ στο FedExField στο Landover του Μέριλαντ.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνη και ο αγαπημένος της, συνδύασε το sparkly top με λευκό παντελόνι και ασορτί χρυσά παπούτσια και κοσμήματα. Ο 58χρονος Έμχοφ επέλεξε ένα μαύρο σακάκι πάνω από ένα λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι με μπλε αθλητικά παπούτσια. «Ευχαριστούμε για μια διασκεδαστική βραδιά ραντεβού, @Μπιγιονσέ!» έγραψε η Χάρις στο Instagram και στο Twitter (γνωστό πλέον ως X).

Η Mindy Kaling σχολίασε το εκθαμβωτικό νυχτερινό ντύσιμο του Harris, γράφοντας: «Αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση για το Renaissance World Tour. Εμπνευστείτε!» Η Κάμαλα Χάρις έχει προκαλέσει αίσθηση με τις στιλιστικές της επιλογές φέτος το καλοκαίρι.

Τον περασμένο μήνα, εμφανίστηκε στο Essence Festival of Culture στη Νέα Ορλεάνη με ένα λευκό κοστούμι Sergio Hudson. Η Σάνι Χόστιν όμως, η οποία είχε την τιμή να πάρει συνέντευξη από τη Χάρις στην εκδήλωση, σχεδόν φόρεσε το ίδιο ακριβώς πράγμα στη σκηνή.

Σε ένα επεισόδιο του The View, η Χόστιν, θυμήθηκε την παρουσίαση: «Το αστείο μέρος είναι ότι βγήκα έξω με ένα λευκό κοστούμι Sergio Hudson και το ίδιο έκανε και η αντιπρόεδρος». Για να αποφύγει την αμηχανία, αποκάλυψε ότι η ομάδα της Χάρις της πρότεινε να αλλάξει, ρωτώντας την: «Τι άλλο μπορείς να φορέσεις;»

«Όταν το φοράει η αντιπρόεδρος, δεν το φοράς εσύ», αστειεύτηκε η Χόστιν για το περιστατικό. Φωτογραφίες από την εκδήλωση της 30ης Ιουνίου δείχνουν τη Χόστιν στα μαύρα και τη Χάρις με το αυθεντικό λευκό σύνολό της, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες.