ΚΟΣΜΟΣ

Αηδιαστικό εύρημα σε σαλάτα - Μισοέφαγε νεκρό βάτραχο

frog
DailyMail

Με τη πρώτη μπουκιά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά ήταν ήδη αργά...

Η σαλάτα κάθε άλλο παρά υγιεινή διατροφή αποδείχθηκε για μία γυναίκα από την Πενσυλβάνια.

Στην προσπάθειά της να φάει μια σαλάτα η οποία ήταν έτοιμη σε συσκευασία, βρέθηκε μπροστά σε μία αηδιαστική ...έκπληξη το λιγότερο.

Η γυναίκα ανακάλυψε τον νεκρό βάτραχο, αφού προηγουμένως πρόλαβε και τον ...μισοδάγκωσε.

Από το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Jackelyn, είχε καταφέρει να φτύσει τον βάτραχο σε μεγάλο βαθμό άθικτο - αν και τρία από τα πόδια του έλειπαν.

Η Jackelyn είπε ότι μιλούσε και δεν πρόσεχε τι έτρωγε αφού κάθισε για ένα γεύμα με τον αρραβωνιαστικό της και τους γονείς της.

Όταν έφαγε την πρώτη της μπουκιά από τη σαλάτα, αμέσως κατάλαβε ότι κάτι είχε και την έφτυσε σε μία χαρτοπετσέτα...για να ανακαλύψει ολόκληρο βάτραχο.

Μιλώντας στην DailyMail.com, η γυναίκα υποστήριξε ότι σε επικοινωνία της με το κατάστημα για το σοκαριστικό εύρημα στη σαλάτα, απλά την παρέπεμψαν στη Δευτέρα, καθώς ήταν Παρασκευή και «έφευγαν για το Σαββατοκύριακο».

Άφησε τον νεκρό βάτραχο στη σακούλα της σαλάτας και τον έβαλε στο ψυγείο της σε περίπτωση που χρειαζόταν 'αποδείξεις' για την καταγγελία της.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα ωστόσο είναι υπότροπος καθώς δεν είναι η πρώτη φορά εντοπίζονται ανεπιθύμητα συστατικά στα προϊόντα της.

Οι πελάτες του δημοφιλούς παντοπωλείου βρήκαν πρόσφατα μέσα σε συσκευασμένα τρόφιμων, πέτρες, έντομα, γυαλιά και αλλά και επικίνδυνα βακτήρια.

Σύμφωνα με την DailyMail.com έγινε επικοινωνία με την εταιρία, αλλά δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή:Daily Mail