ΚΟΣΜΟΣ

Τον Σεπτέμβριο ξεκινά το νέο Visual Design Master του Istituto Marangoni

Τον Σεπτέμβριο ξεκινά το νέο Visual Design Master του Istituto Marangoni

Γενεές από τους καλύτερους σπουδαστές του κόσμου στους τομείς της μόδας και του ντιζάιν έχει εκπαιδεύσει το ιδρυθέν το 1935 στο Μιλάνο Istituto Marangoni.

Η ικανότητα σε εμβυθιστικές δεξιότητες ντιζάιν και 3D animation είναι εκ των ων ουκ άνευ για τους δημιουργούς σήμερα και για αυτόν τον λόγο το Istituto Marangoni προσφέρει και το Master in Digital Design for Immersive Experiences και τη σειρά μαθημάτων Visual Design· το τελευταίο είναι ένα τριετές πρόγραμμα το οποίο εστιάζει εντόνως σε 3D πρότζεκτ. Οι αποκτηθείσες δεξιότητες είναι εφαρμόσιμες σε διάφορες βιομηχανίες, από μόδα μέχρι διασκέδαση, καθώς και σε μουσεία και εκθέσεις.

Δείτε την gallery:

Προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 25 του επομένου μηνός και να ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 2024, το Master in Digital Design for Immersive Experiences στόχο έχει να ρίξει γέφυρα πάνω από το χάσμα μεταξύ του φυσικού και ψηφιακού κόσμου. Δύο ειδικοί - η καλλιτέχνις ήχου Chiara Luzzana και ο Francesco Bernabei, διευθύνων σύμβουλος και δημιουργικός διευθυντής του MONOGRID - έχουν εμπλουτίσει τις επαγγελματικές εμπειρίες τους για να οδηγήσουν τους σπουδαστές στην αξιοποίηση της δύναμης εμβυθιστικών εγκαταστάσεων.

Απόφοιτοι των σειρών μαθημάτων Visual Design του Istituto Marangoni έχουν με επιτυχία κάνει καριέρες σε κορυφαία στούντιο ντιζάιν, οίκους μόδας και αλλού, όπως Lissoni, Dolce&Gabbana, Cappellini, Giorgio Armani, Santoni, Fendi, Versace και Fendi Casa.

Στον επίσημο λογαριασμό του Ινστιτούτου στο Instagram (https://www.instagram.com/istitutomarangoni/) δίνεται δυνατότητα πρώτης γνωριμίας.