ΚΟΣΜΟΣ

Mπιγιονσέ: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με χιλιάδες φαν - Το λαμπερό σόου και η έκπληξη της Νταϊάνα Ρος

H Mπιγιονσέ έκλεισε τα 42 της χρόνια
H Mπιγιονσέ έκλεισε τα 42 της χρόνια
ΑΡ

Η σούπερ σταρ της R&B Μπιγιονσέ, μετέτρεψε το τελευταίο sold-out σόου της στο Ίνγκλγουντ του Λος Άντζελες σε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων

Η Μπιγιονσέ γιόρτασε τα 42α γενέθλιά χθες βράδυ (4/9), κατά την τρίτη και τελευταία «στάση» της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Renaissance στο SoFi Stadium στο Ίνγκλγουντ, έξω από το Λος Άντζελες. Η «Queen Bey» έκανε πάρτι με περισσότερους από 70.000 από τους στενότερους φίλους της που την αποθέωσσαν, ντυμένοι σε ασημένιες αποχρώσεις όπως τους είχε ζητήσει.

Οι θαυμαστές έφτασαν νωρίς το βράδυ για να μπορέσουν να προμηθευτούν μπλουζάκια περιορισμένης έκδοσης με την επιγραφή «Beyoncé's B-day Party» που πωλούνταν για 55 δολάρια τουλάχιστον, πολλοί ήταν εκείνοι ωστόσο που έγραψαν στο X (πρώην Twitter) ότι δεν πρόλαβαν. O θρύλος της μουσικής Nταϊάνα Ρος σε μία απο τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς, τραγούδησε το «Happy Birthday to You» στην Μπιγιονσέ

Αφού χρειάστηκε να επαναπρογραμματίσει κάποιες ημερομηνίες, η τρίτη, πολυαναμενόμενη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο SoFi συνέπεσε με τα γενέθλιά της. Η σταρ της R&B, η οποία, σύμφωνα με το Forbes έχει τις υψηλότερες εισπράξεις από οποιαδήποτε γυναίκα καλλιτέχνη στην ιστορία, είχε ζητήσει εδώ και καιρό από τους θαυμαστές της να ντυθούν... σε ασημένιες αποχρώσεις, αν είναι δυνατόν για όλα τα προγραμματισμένα σόου της απο τις 23 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

«Η ευχή μου για τα γενέθλιά μου είναι να γιορτάσω μαζί σας φορώντας τις πιο υπέροχες ασημένιες αποχρώσεις σας στα επόμενα σόου», έγραψε. «Θα δημιουργούμε μαζί μία ανθρώπινη ντισκομπάλα κάθε βράδυ. Καθένας θα είναι ο καθρέπτης για τη χαρά του άλλου. Η εποχή του Παρθένου έρχεται σε ένα ‘σπίτι’ βαμμένο με χρώμιο. Τα λέμε εκεί!», συμπλήρωσε η διάσημη σταρ, συμπεριλαμβάνοντας στην ιστορία και ένα καπέλο – ντισκομπάλα με το ζωδιακό σύμβολο της Παρθένου.

Αν και αναμφίβολα θα συνεχίσει να...κάνει πάρτι καθώς η περιοδεία της στις ΗΠΑ τελικά ολοκληρώνεται στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι την 1η Οκτωβρίου, μόνο οι θαυμαστές της περιοχής του Λος Άντζελες είχαν πραγματικά την ευκαιρία να ευχηθούν στη Μπιγιονσέ «χρόνια πολλά»

Εκτός από τα υπέροχο σόου, η ποπ σταρ μοιράστηκε ένα νέο χορευτικό κομμάτι, το «Nine Four Eight One», (που πήρε το όνομά του από το έτος γενεθλίων της) για όσους δεν μπορούν να απολαύσουν τις συναυλίες της. Στην επίσημη σελίδα της στο Instagram ανέβασε το τραγούδι, στο οποίο συμμετέχουν οι Kevin JZ Prodigy, TS Madison και Kevin Aviance

Την επόμενη εβδομάδα η Μπιγιονσέ δεν έχει προγραμματισμένες ημερομηνίες περιοδείας, καθώς επιστρέφει στη σκηνή στις 11 Οκτωβρίου, όταν θα επιστρέψει στη σκηνή στο Βανκούβερ του Καναδά και προβλέπεται να γιορτάσει ιδιωτικά με το σύζυγό της Jay Z, και τα παιδιά τους Blue Ivy, Rumi και Sir.