ΚΟΣΜΟΣ

Mαντόνα: Η «βασίλισσα της ποπ» επέστρεψε με ένα λαμπερό σόου - Στο πλευρό της τα παιδιά της

To μεγάλο comeback της Μαντόνα
To μεγάλο comeback της Μαντόνα
ΑΡ

Το πολυαναμενόμενο σόου της Μαντόνα στο γήπεδο O2 Arena του Λονδίνου ήταν ό,τι ήλπιζαν οι θαυμαστές της και κάτι περισσότερο, μετά τη μακρά αναμονή τους για να την απολαύσουν και πάλι επί σκηνής. Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της

Μετά την περιπέτεια της υγείας της και την αναβολή της περιοδείας Celebration Tour για μήνες μέχρι να επανέλθει πλήρως, η Μαντόνα πραγματοποίησε την πρώτη της συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου, με 20 χιλιάδες θεατές να την καταχειροκροτούν.

Το βράδυ του Σαββάτου (14/10) ήταν ξεχωριστό για τους φαν της τραγουδίστριας που εξασφάλισαν το εισιτήριό τους για το λαμπερό σόου που κράτησε δύο ώρες. Η ίδια η τραγουδίστρια άλλαξε πολλά κοστούμια κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, ξεχώρισε όμως ένας μαύρος κορσές, remake του εμβλητικού ρούχου του Jean Paul Gaultier, που συνδέθηκε με την βασίλισσα της ποπ για πάντα.

Η ποπ σταρ απευθύνθηκε στο κοινό μιλώντας για την «τρελή χρονιά» που πέρασε, μίλησε για τα θύματα του AIDS, τραγούδησε ένα κομμάτι του Φρέντι Μέρκιουρι και εμφανίστηκε στη σκηνή με τα παιδιά της, στην πρώτη από τις 78 συναυλίες που περιλαμβάνει αυτή η τουρνέ.

Μερικοί τυχεροί κάτοχοι εισιτηρίων συμφώνησαν ότι το «highlight του σόου» παρέδωσε η 17χρονη κόρη της Μαντάμ Χ, Chifundo ‘Mercy’ James, η οποία χάρισε στους θαυμαστές της μια όμορφη ενόργανη ερμηνεία του «Bad Girl» στο πιάνο.

Η 11χρονη κόρη της Madonna, Estere, ήταν επίσης κάτι παραπάνω από έτοιμη να επιδείξει τα ταλέντα της, χαρίζοντας τη λάμψη της, όταν εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του σόου της μαμάς της στο «Vogue». Ντυμένη με ολόσωμη φόρμα τύπου Versace με ασορτί γάντια και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες μέχρι τους μηρούς, η έφηβη αποθεώθηκε από το πλήθος καθώς ανέβηκε στη σκηνή

Στο τέλος του σόου, η Mαντόνα και η μεγαλύτερη κόρη της Λούρδη που γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της τη μεγάλη βραδιά την επευφημούσαν, κρατώντας ψηλά τον αριθμό «10», δίνοντάς της την τέλεια βαθμολογία που της άξιζε.