ΚΟΣΜΟΣ

Πλήρωμα της British Airways κατήγγειλε ψευδώς ληστεία: Είχαν ξενυχτήσει και πιεί μέχρι.. αναισθησίας

British Airways
Photo: AP

Όλα έγιναν στη Βραζιλία, όπου τρία μέλη του πληρώματος φέρεται να πέρασαν μία τρελή βραδιά με πολύ αλκοόλ, ναρκωτικά, και σεξ

Θύμα ληστείας δήλωσαν ότι έπεσαν τα μέλη του πληρώματος ενός αεροπλάνου της British Airways με αποτέλεσμα να αναβληθεί η πτήση και να ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες.

Όλα έγιναν στη Βραζιλία, όπου τρία μέλη του πληρώματος πέρασαν φέρεται να πέρασαν μία τρελή βραδιά με πολύ αλκοόλ, ναρκωτικά, και σεξ όπως αναφέρει η New York Post.Mάλιστα ένας υπάλληλος ήπιε «σε σημείο που να χάσει τις αισθήσεις του».

Η Αστυνομία που δέχθηκε την καταγγελία για ληστεία διαπίστωσε ότι οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας, ηλικίας 40, 39 και 31 ετών «δεν είπαν την αλήθεια και δεν είπαν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το πρωί», δηλαδή ότι είπαν ψέματα.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι οι υπάλληλοι, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τα τηλέφωνά τους είχαν αρπάξει κακοποιοί κατά τη ληστεία, στην πραγματικότητα έχασαν τις συσκευές τους μετά υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ παρέα με δύο Βραζιλιάνες.

Κατηγορήθηκαν επίσης ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της... ξέφρενης βραδιάς, πριν προσπαθήσουν να καλύψουν τα ίχνη τους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην μπλέξουν με την αεροπορική εταιρεία.

Λίγα λεπτά μετά την καταγγελία της ψεύτικης ληστείας, το τρίο φέρεται να κάλεσε ταξί σε ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο στο Vaz Lobo, βόρεια του Ρίο.

Οι τρεις επρόκειτο να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου από το Ρίο ντε Τζανέιρο στις 5 Σεπτεμβρίου, αλλά η πτήση BA248 αναβλήθηκε αιφνιδιαστικά αφού ισχυρίστηκαν ότι τους λήστεψαν το προηγούμενο βράδυ και ότι ήταν «πολύ αναστατωμένοι για να εργαστούν», αναφέρει η Sun.

«Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το πώς ένα πλήρωμα που έχει έναν τόσο σημαντικό ρόλο περνάει όλη τη νύχτα πίνοντας και κάνοντας χρήση ναρκωτικών, γνωρίζοντας ότι την επόμενη μέρα θα έχουν την ευθύνη να φροντίσουν δεκάδες ανθρώπους που θα ταξιδεύουν για ώρες», αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση

Οι αξιωματικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να απαγγείλουν κατηγορίες στους υπαλλήλους για «ψευδή καταγγελία εγκλήματος».