ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της ακρωτηρίασε το πόδι του - Η αντίδραση της ποπ σταρ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της ακρωτηρίασε το πόδι του - Η αντίδραση της ποπ σταρ

Ο πατέρας της  Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι υποβλήθηκε σε πέντε αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις πριν καταφύγει στον ακρωτηριασμό

Μπορεί η απόσταση μεταξύ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του πατέρας της Τζέιμι να φάνταζε αγεφύρωτο όμως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του δεύτερου φαίνεται ότι τους έφερε πιο κοντά.

Ρεπορτάζ του ΤΜΖ, αναφέρει ότι η Σπίαρς είχε μια μεγάλη μόλυνση στο ένα του πόδι που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για εβδομάδες. Υποβλήθηκε σε 5 αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις για να περιορίσει τη μόλυνση, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο μόνος τρόπος να διαφύγει τον κίνδυνο, ήταν ο ακρωτηριασμός.

Η Μπρίτνεϊ πληροφορήθηκε για την κατάστασή του και δεν έμεινε απαθής. «Οι πηγές μας λένε ότι η Μπρίτνεϊ έχει μαλακώσει απέναντι στον πατέρα. Υπήρξαν στιγμές που είπε ότι της λείπει ο μπαμπάς της και μια φορά ακόμα, πρότεινε να του στείλει χρήματα για να τον βοηθήσει» γράφει το TMZ.

Ο πατέρας μου με έλεγε χοντρή

Στην αυστηρή δίαιτα που της επέβαλε ο πατέρας της για δύο χρόνια αναφέρθηκε η 41χρονη σήμερα «πριγκίπισσα της ποπ».

Στα απομνημονεύματά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε ότι ο πατέρας της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς έλεγχε ακόμα και τη διατροφή της, καθώς θεωρούσε ότι ήταν «χοντρή».

«Για δύο χρόνια δεν έφαγα σχεδόν τίποτα άλλο, εκτός από κοτόπουλο και κονσερβοποιημένα λαχανικά. Δύο χρόνια είναι ένα πολύ μεγάλο διάστημα για να μη μπορείς να φας ό,τι θες, ειδικά όταν βγάζεις χρήματα από το σώμα σου, τη δουλειά σου και την ψυχή σου κι από αυτά τα χρήματα ζουν όλοι», γράφει στο βιβλίο της.