ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ - Είχε πρωταγωνιστήσει στο «Love Story»

Πέθανε ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ - Είχε πρωταγωνιστήσει στο «Love Story»

Θλίψη στο Χόλιγουντ από τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού, Ράιαν Ο’Νιλ.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, ο ηθοποιός Ράιαν Ο'Νιλ ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε εμβληματικές ταινίες όπως το Love Story και το Paper Moon.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή ο Πάτρικ Ο'Νιλ έκανε γνωστό μέσω Instagram ότι ο πατέρας του πέθανε «με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του να τον στηρίζουν και να τον αγαπούν».

«Τον θαύμαζα και ήταν πάντα μεγαλύτερος από τη ζωή. Όταν γεννήθηκα το 1967, ο πατέρας μου ήταν ήδη τηλεοπτικός σταρ στο Peyton Place. Εκεί γνώρισε τη μητέρα μου Leigh Taylor-Young και περίπου 9 μήνες αργότερα (πάνω-κάτω ένα ή δύο ραντεβού) γεννήθηκα εγώ», έγραψε επίσης και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά σόου και τις ταινίες που μετέτρεψαν τον πατέρα του σε παγκόσμιο σούπερσταρ.

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με χρόνια λευχαιμία το 2001 και στη συνέχεια με καρκίνο του προστάτη το 2012.

Ο Ράιαν Ο'Νιλ έγινε διάσημος το 1970 χάρη στο «Love Story», μια ρομαντική ταινία στην οποία ενσάρκωνε έναν φοιτητή της Νομικής στο Χάρβαρντ, ο οποίος ερωτεύεται ένα κορίτσι που είναι αναγκασμένο να εργάζεται στη βιβλιοθήκη για να πληρώνει τις σπουδές του. Ο ρόλος τού είχε χαρίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Στη συνέχεια είχε προσληφθεί το 1975 από τον Στάνλεϊ Λίντον για την ταινία «Barry Lyndon», μια κοινωνική σάτιρα για τα ήθη του 18ου αιώνα.