ΚΟΣΜΟΣ

Tεράστιος αλιγάτορας άρπαξε άνδρα από το κεφάλι: Πως κατάφερε να ξεφύγει

Tεράστιος αλιγάτορας άρπαξε άνδρα από το κεφάλι: Πως κατάφερε να ξεφύγει

Φλόριντα: Έψαχνε για δόντια καρχαρία κάτω από το νερό σε ποταμό όταν ένας αλιγάτορας 9 ποδιών του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον δύο φορές στο κεφάλι

Παρά τρίχα γλύτωσε τον θάνατο ένας άνδρας από τη Φλόριντα ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν τεράστιο αλιγάτορα τριών μέτρων που του κατάφερε δύο δαγκωματιές στο κεφάλι προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Ο Τζέφρι Χάιμ έψαχνε για δόντια καρχαρία κάτω από το νερό στον ποταμό Myakka όταν το ερπετό του επιτέθηκε, σύμφωνα με την Daily Express.

Αρχικά νόμιζε ότι τον είχε χτυπήσει μια βάρκα μέχρι που κατάλαβε γιατί πρόκειται.

Είπε: «Ήταν πολύ δυνατό. Φαινόταν πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Με δάγκωσε δύο φορές πριν καταλάβω τι είχε γίνει», περιγράφει ο άντρας.

Η τρομακτική συνάντηση καταγράφηκε στην κάμερα GoPro του που ήταν τοποθετημένη στο κεφάλι του. Ενώ συνομιλούσε με τον Ματ Όστιν και τον Τζίντζερ Γκάντσεν σε ένα επεισόδιο του Τέταρτου Κτήματος της Φλόριντα, ο Χάιμ εξήγησε πώς κατάφερε να παραμείνει ήρεμος και να αποφύγει τον αγώνα, κάνοντας τον εαυτό του λιγότερο ορεκτικό για το θηρίο.

Μετά από δύο ακόμη απόπειρες δαγκωμάτων, σύρθηκε στην όχθη του ποταμού και ούρλιαξε για βοήθεια. Ο Χάιμ υπέμεινε γενναία τον πόνο των 34 συνδετήρων στο κρανίο του μετά την άγρια ​​επίθεση του αλιγάτορα.

Δείχνοντας εικόνες από τα τραύματά του, είπε στο Fox 35: «Ανέβηκα και με κατακεραύνωσε αυτό που ένιωσα σαν έλικα, σαν μια βάρκα που κάνει 50 μίλια την ώρα. Με τράβηξε κάτω με τη μάσκα μου.

Απλώς κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και δεν τσακίστηκα γιατί αυτό θα είχε προκαλέσει ακόμη περισσότερο τα ένστικτα του θηράματος. Ήμουν ήρεμος, δόξα τω Θεώ, οπότε τώρα ξέρω πώς αντιδρώ σε μια τέτοια κατάσταση.»