ΚΟΣΜΟΣ

Pokémon: Ο διάσημος Pikachu έγινε 28 ετών

Pokémon: Ο διάσημος Pikachu έγινε 28 ετών

Pikachu: Mία φιγούρα που συνόδευσε και συνοδεύει τα παιδικά χρόνια πολλών ανθρώπων έχει γενέθλια

Χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών είναι τα «Pokémon». Με εκατομμύρια φανς παγκοσμίως είναι λογικό να έχουμε και διάφορε γιορτές. Μία από αυτές είναι και τα γενέθλια ενός από τα πιο αγαπημένα «Pokémon», του Pikachu.

Είκοσιοκτώ χρόνια ζωής συμπλήρωσε στις 27 Φεβρουαρίου η ιαπωνική σειρά κινουμένων σχεδίων και βιντεοπαιχνιδιών Pokémon, με τις σπάνιες κάρτες των αγαπημένων ηρώων να αδειάζουν τα πορτοφόλια των συλλεκτών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα παιχνίδι με κάρτες που δημιουργήθηκε το 1996 και βασίστηκε στη δημοφιλή σειρά animation. Το παιχνίδι έγινε αγαπητό από εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως.

Pokémon στο Netflix

To Pokémon Horizons έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου του 2024, όσον αφορά το ντεμπούτο της με το αγγλικό dub. Η πρεμιέρα του στην Ελλάδα μέσω του Netflix δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά κατά πάσα πιθανότητα ή θα είναι η ίδια ή δε θα απέχει και πολύ από αυτή.

Πρόκειται για τη σειρά διάδοχο της βασικής που βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια με τον Ash Ketchum και τον Pikachu. Εδώ έχουμε δύο νέους Poke trainers την Liko και τον Roy όπου μαζί με τα Pokémon παρτενέρ τους, τα Sprigatito και Fuecoco θα ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Η Liko είναι μια νέα φοιτήτρια στην Indigo Academy, η οποία έχει ένα από τα αρχικά Pokémon των Scarlet και Violet, ενώ ο Roy είναι ένας "δήθεν" ή wannabe αν θέλετε εκπαιδευτής Pokémon που κραδαίνει μια μυστηριώδη και αρχαία Poke Ball.

Θα συναντήσουν πολλά και διαφορετικά Pokémon, συμμάχους όπως τον Professor Friede, τον "Captain Pikachu" και την ομάδα των Rising Volt Tacklers.