Ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε μήνυμα στήριξης στον Τζο Μπάιντεν για την μάχη του με τον καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος εξακολουθεί και ο ίδιος να υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, εξέφρασε την υποστήριξή του και έστειλε τις καλύτερες ευχές του στον Τζο Μπάιντεν μέσω επιστολής

Ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε μήνυμα στήριξης στον Τζο Μπάιντεν για την μάχη του με τον καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο Κάστρο του Ουίνδσορ, Αγγλία, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023.

Associated Press / Αρχείου

Ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε μήνυμα στήριξης στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μετά τη διάγνωσή του με «επιθετική μορφή» καρκίνου του προστάτη, όπως ανακοίνωσε το παλάτι.

Ο βασιλιάς, ο οποίος εξακολουθεί και ο ίδιος να υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, εξέφρασε την υποστήριξή του και έστειλε τις καλύτερες ευχές του στον Μπάιντεν μέσω επιστολής.

Ο Κάρολος είχε φιλοξενήσει τον τότε Αμερικανό ηγέτη για τσάι και συνομιλίες στο κάστρο Ουίνδσορ τον Ιούλιο του 2023, με έναν εκπρόσωπο του μονάρχη να λέει ότι η σχέση μεταξύ τους ήταν «εξαιρετικά θερμή», ενώ ο Μπάιντεν είχε επίσης παρευρεθεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' το 2022.

Οι συγκινητικές ευχές που δέχθηκε ο Τζο Μπάιντεν για ταχεία ανάρρωση

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε το γραφείο του σε ανακοίνωσή του την Κυριακή.

Καθώς ο Μπάιντεν και η οικογένειά του επανεξετάζουν τις επιλογές θεραπείας, ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι πολιτικοί ηγέτες άρχισαν να επικοινωνούν για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Ομπάμα δημοσίευσε χθες Κυριακή (18/5) ένα μήνυμα στο X, λέγοντας: «Η Μισέλ και εγώ σκεφτόμαστε ολόκληρη την οικογένεια Μπάιντεν. Κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα για να βρει πρωτοποριακές θεραπείες για τον καρκίνο σε όλες τις μορφές του εκτός από τον Τζο, και είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση με την χαρακτηριστική του αποφασιστικότητα και χάρη. Προσευχόμαστε για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση».

Ο Τραμπ δημοσίευσε στο Truth Social την ίδια ημέρα, γράφοντας: «Η Μελάνια και εγώ είμαστε λυπημένοι που ακούσαμε για την πρόσφατη ιατρική διάγνωση του Τζο Μπάιντεν. Εκφράζουμε τις θερμότερες και καλύτερες ευχές μας στην Τζιλ και την οικογένεια, και ευχόμαστε στον Τζο γρήγορη και επιτυχημένη ανάρρωση».

Η πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις δημοσίευσε επίσης στο X την Κυριακή, λέγοντας ότι η ίδια και ο σύζυγός της έβαλαν τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την οικογένειά του στις προσευχές τους. «Ο Τζο είναι μαχητής - και ξέρω ότι θα αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση με την ίδια δύναμη, ανθεκτικότητα και αισιοδοξία που πάντα καθόριζαν τη ζωή και την ηγεσία του», έγραψε. Ο σύζυγός της, Νταγκ Έμχοφ, ο πρώην δεύτερος κύριος υπό τον Μπάιντεν, δημοσίευσε ξεχωριστά τις ευχές του.

Σχετικές ειδήσεις

Σχόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή