ΚΟΣΜΟΣ

Ξανά στο προσκήνιο το ερωτικό παρελθόν του Μπιλ Κλίντον

Ξανά στο προσκήνιο το ερωτικό παρελθόν του Μπιλ Κλίντον

Για την εξωσυζυγική σχέση της με τον πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον, μίλησε ανοιχτά μία πρώην σεξοβόμβα και φημολογούμενη σχέση του από τη δεκαετία του ΄90.

Πρόκειται για την Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου, η οποία είχε συνάψει «ανάρμοστη σχέση» με τον Μπιλ Κλίντον όταν εκείνος ήταν κυβερνήτης του Αρκάνσας. Όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, η ροζ σχέση τους διήρκησε 12 χρόνια.

Σε συνέντευξή της στο WGNO, θυγατρικό κανάλι του αμερικανικού δικτύου ABC, η Τζένιφερ αποκάλυψε τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον Μπιλ Κλίντον επισημαίνοντας ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την είχε ενοχλήσει και το 2005, αφότου δηλαδή είχε μπει τέλος στην ροζ σχέση τους.

«Σηκώνω το τηλέφωνο και ήταν αυτός. Του λέω: Όχι δεν μπορείς να έρθεις εδώ. Σε καμία περίπτωση, .Όχι, δεν μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου». Και τότε ο Μπιλ απάντησε:

«Θα βάλω ένα t- shirt με κουκούλα και θα έρθω.«Σου είπα όχι. Και θέλω να με αφήσεις ήσυχη».

Υπενθυμίζεται ότι, το 1992, όταν ο τότε πλανητάρχης κατέθετε για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της Πόλα Τζόουνς, είχε ομολογήσει ότι είχε βρεθεί ερωτικά και με την Φλάουερς, αλλά μόνο μία φορά.