ΚΟΣΜΟΣ

Του καρφώθηκε αλυσοπρίονο στο λαιμό και… (videos+photos)

Του καρφώθηκε αλυσοπρίονο στο λαιμό και… (videos+photos)

Ε, δε λες και ότι είχε τύχη… βουνό, ωστόσο σίγουρα «κάποιος» λυπήθηκε έναν εργαζόμενο στην Πενσυλβανία, ο οποίος αναρρώνει στο νοσοκομείο, έπειτα από ανατριχιαστικό ατύχημα που είχε με το αλυσοπρίονο!

Και μπορεί εκ πρώτης… ανάγνωσης ένα πριόνι που καρφώνεται στο λαιμό να θυμίζει κάτι από Leatherface στο ChainSaw Massacre, ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτός είναι και ο λόγος που ο James Valentine... αναρρώνει!

trey

«Το ένιωσα στο λαιμό μου και το έσβησα αμέσως. Ήταν μέσα μου και ο τροχός εξακολουθούσε να γυρνά. Είδα το αίμα και είπα: “Θεέ μου, τι έπαθα;”», ανέφερε ο 21χρονος εργάτης του δήμου, αποκαλύπτοντας πως έκοβε το δέντρο υπό ασυνήθιστη γωνία, λόγω κάποιων ηλεκτροφόρων καλωδίων που τον εμπόδιζαν να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Ο τροχός του αλυσοπρίονου έσκισε την αριστερή ωμοπλάτη του και πήγαινε για… αποκεφαλισμό, ωστόσο η αντίδρασή του ήταν άμεση και σωτήρια. Όπως η βοήθεια του συναδέλφου του που ήταν κάτω από το δέντρο, αλλά πολύ περισσότερο εκείνη των γιατρών της έκτακτης ανάγκης που κλήθηκαν στο σημείο και έπρεπε να χωρίσουν τον καρφωμένο στο λαιμό τροχό από τη μηχανή!

dasfwe

«Μια ίντσα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί αλλιώς», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιατρός που ανέλαβε το ασυνήθιστο περιστατικό, συμπληρώνοντας: «Ευτυχώς δεν βρήκε καμία από τις σημαντικές αρτηρίες, απλά είχε αυτό που εμείς λέμε μαλακούς μυς και δέρμα. Σύντομα θα είναι πάλι μια χαρά».

Όσο για τον Τζέιμς; Είπε ότι απλά θα πάρει μερικές μέρες ρεπό και θα επιστρέψει στην κοπή δέντρων! Μάλλον δεν θα του έδειξε κανείς την ακτινογραφία του!

fdsfg

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο: 21χρονη έκανε σεξ και κατέληξε... στον πάτο του πηγαδιού!