ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Αστυνομικός φώναξε κοντά του σκύλο για να τον πυροβολήσει! (vid)

ΗΠΑ: Αστυνομικός φώναξε κοντά του σκύλο για να τον πυροβολήσει! (vid)

Αίσθηση και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κατάπτυστη ενέργεια ενός αστυνομικού να δολοφονήσει ένα σκύλο εν ψυχρώ με το υπηρεσιακό του όπλο, αφού πρώτα τον φωνάζει φιλικά κοντά του!

Και μπορεί ο (Θεός να τον κάνει) εκπρόσωπος του Νόμου από το Τέξας να υποστηρίζει πως ο σκύλος ράτσας pitbull κατευθυνόταν επιθετικά προς το μέρος του, ωστόσο η ιδιοκτήτρια του άτυχου κατοικίδιου, Amanda Henderson, κάνει λόγο για φόνο και το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Ο αστυνομικός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, έφθασε στην περιοχή Lindsay Lane μετά από καταγγελία γυναίκας στο 911 για 3 αδέσποτα pitbulls που γαύγιζαν στα αυτοκίνητα…

«Δολοφόνησε το κουτάβι μου, την οικογένεια μου…», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή η Αμάντα, συμπληρώνοντας: «Κούναγε την ουρά του, δεν είχε, όχι μόνο δαγκώσει ποτέ κανέναν, αλλά ούτε γαυγίσει σε κανέναν».

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία του Cleburne πάντως, το βίντεο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης, καθώς ο αστυνομικός - ο οποίος ωστόσο απολύθηκε - «προσπαθούσε να οδηγήσει σε ασφαλές μέρος τα σκυλιά μέχρι να φθάσει η ειδική μονάδα ελέγχου ζώων, όταν ένα από αυτά έγινε απειλητικό»…

Από την πλευρά της, μία γειτόνισσα της οικογένειας, η Kristin Dodge, σημείωσε: «Τα παιδιά μου έπαιζαν συνέχεια με τα σκυλιά. Ήταν κατοικίδια και πολύ φιλικά. Δε χρειαζόταν να γίνει αυτό».

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο το σοκαριστικό video είδε το φως της δημοσιότητας μόλις τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε ακόμα:

Κίνα: Αρκούδα ξερίζωσε το χέρι 9χρονου σε ζωολογικό κήπο!

Διάσωση δεκάδων σκλάβων σε ζούγκλα της Ταϊλάνδης (vid)

Αράχνη ζούσε κάτω από το δέρμα Αυστραλού! (pics)

Βραζιλία: UFO (;) έκανε τη νύχτα… μέρα! (vid)