ΚΟΣΜΟΣ

Σε σακούλα απορριμάτων βρέθηκε η… οσκαρική τουαλέτα της Νιόγκο (pics)

Σε σακούλα απορριμάτων βρέθηκε η… οσκαρική τουαλέτα της Νιόγκο (pics)

Παρατημένη σε μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών βρέθηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου η πανάκριβη τουαλέτα που φορούσε η Λουπίτα Νιόνγκο στην τελευτή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Το φόρεμα των 150.000 δολλαρίων εκλάπη το δωμάτιο του London Hotel στο Χόλλυγουντ όπου διέμενε η ηθοποιός, προκαλώντας συναγερμό.

Δύο μέρες μετά, βρέθηκε όχι στο δωμάτιο αλλά σε τουαλέτα του ίδιου ξενοδοχείου.

Ο άγνωστος δράστης έβαλε το φόρεμα σε μία σακούλα σκουπιδιών και το εγκατέλειψε στην τουαλέτα. Στη συνέχεια, ενημέρωσε το TMZ – μία από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες για σελέμπριτι – για το μέρος που είχε εγκαταλείψει τη δημιουργία του Κάλβιν Κλάιν, εξηγώντας, μάλιστα, πως την επέστρεψε γιατί τα μαργαριτάρια της ήταν... ψεύτικα!

forema 3

Η 31 χρόνων ηθοποιός, που κέρδισε πέρυσι το Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία «Δώδεκα χρόνια σκλάβος» πανικοβλήθηκε όταν γύρισε στο δωμάτιό της και διαπίστωσε πως το φόρεμα έλειπε.

forema 2


Η Νιόγκο έχει αναδειχτεί σε μία από τις αγαπημένες των περιοδικών μόδας, λόγω των ενδυματολογικών επιλογών της. Στη φετινή απονομή επέλεξε να συνδυάσει τη λευκή τουαλέτα με τα 6000 μαργαριτάρια, με διαμαντένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδια του Οίκου Chopard.

Σχετικές ειδήσεις