ΚΟΣΜΟΣ

Αντί για τρένο είδαν αυτοκίνητο στις ράγες του μετρό! (pics)

Αντί για τρένο είδαν αυτοκίνητο στις ράγες του μετρό! (pics)

«Ein Auto auf den Gleisen»: Αυτοκίνητο στις γραμμές! Μ'αυτήν την ανακοίνωση ενημερώθηκαν οι επιβάτες για την αναστολή των δρομολογίων των τρένων, λόγω... παραστρατήματος ενός μεθυσμένου Γερμανού.

Γερμανός γαρ, έχασε το μέτρημα στις μπύρες. Κι όταν 31χρονος στρατιωτικός, εκτός υπηρεσίας, αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι του, η επιστροφή διήρκησε περισσότερο του προβλεπόμενου και περιελάμβανε παράκαμψη μέσω... υπόγειου σιδηροδρόμου.

Μέσα στη θολούρα του αλκοόλ, ο οδηγός φαίνεται πως ακολούθησε ένα τραμ τη στιγμή που έμπαινε σε τούνελ του υπόγειου σιδηροδρόμου.

Παρά τα προειδοποιητικά σήματα αλλά και το ότι το αυτοκίνητο δεν κινείτο σε άσφαλτο αλλά σε... σιδηροτροχιά, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του για περίπου 800 μέτρα.
Σταμάτησε, τελικά, στην πρώτη στάση που συνάντηση, στο Μπαρόπ Παρκχάους.

«Ήμουν σε νυχτερινό κέντρο και σαν αληθινός ανόητος, οδήγησα», είπε αργότερα στην Bild. «Έπειτα, όλα είναι κενά, δε θυμάμαι τίποτα. Παρά μόνο δύο αστυνομικούς να με πλησιάζουν στην αποβάθρα».

Η... γκάφα του νεαρού από την Ντόρτμουντ φυσικά είχε κόστος σε χρόνο και χρήμα στους Γερμανούς. Αφού προκάλεσε «έμφραγμα» ωρών στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες ενώ η όλη αναστάτωση υπολογίζεται πως στοίχισε περί τις 3000 ευρώ.

Η επιχείρηση απομάκρυνης του αυτοκινήτου από τις ράγες αποδείχτηκε δύσκολη υπόθεση. Οι εργαζόμενοι στον U- Bahn αναγκάστηκαν, μέχρι ένα σημείο, να το μετακινήσουν με τα χέρια.

Σχετικές ειδήσεις