ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Μητέρα χτυπά άγρια το παιδί της γιατί δεν είχε λεφτά στην τράπεζα

Βίντεο – σοκ: Μητέρα χτυπά άγρια το παιδί της γιατί δεν είχε λεφτά στην τράπεζα

Με κλωτσιές και μπουνιές... τιμωρεί μία μάνα το μικρό της παιδί επειδή δεν είχαν πιστωθεί στο λογαριασμό της τα χρήματα του επιδόματος τέκνων...

Σάλο έχει προκαλέσει η αγριότητα μιας μάνας απέναντι στο ίδιο της το παιδί, όταν διαπιστώνει ότι ο τραπεζικός της λογαριασμός είναι άδειος. Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη ρωσική πόλη Λαμπιτνάγκι το περασμένο Νοέμβριο, αλλά το βίντεο δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα.

Το βίντεο δείχνει μια μητέρα (ας την αποκαλέσουμε έτσι) να βρίσκεται μπροστά από ένα ΑΤΜ σε κατάστημα έχοντας μαζί της ένα μικρό αγόρι. Ξαφνικά όταν διαπιστώνει ότι δεν έχει λεφτά ο λογαριασμός επιτίθεται στο παιδί της, χτυπώντας το βίαια. Μετά από παρατήρηση ενός παριστάμενου, η γυναίκα παίρνει το παιδί από το χέρι και βγαίνει από το κατάστημα. Εκεί ξεκινά νέος γύρος κακοποίησης με την μητέρα να αρπάζει το παιδί και κυριολεκτικά να το πετάει πάνω στο χιόνι.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα η 35χρονη Ζάνα Βόιτισεκ, όπως είναι το όνομα της γυναίκας, χτύπησε το παιδί της γιατί δεν είχαν πιστωθεί στον τραπεζικό της λογαριασμό τα 2.000 ρούβλια (25 δολάρια) του κοινωνικού επιδόματος που δικαιούται για το παιδί της.