ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες: Δεκάδες νεκροί σε αεροδρόμιο και μετρό

Τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες: Δεκάδες νεκροί σε αεροδρόμιο και μετρό

Σοκ και Δέος στις Βρυξέλλες! Μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στην καρδιά της Ευρώπης!Ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος. Προειδοποιούν και για νέες επιθέσεις!Η μία χώρα μετά την άλλη λαμβάνουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας! Συναγερμός και στην Αθήνα...- Κλειστό το αεροδρόμιο και την Τετάρτη - Τριήμερο πένθος στη χώρα

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο Βέλγιο, μετά τις νέες τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην «καρδιά» των Βρυξελλών το πρωί της Τρίτης (22/03), στις οποίες σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του υπουργού Υγείας της χώρας τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 250 τραυματίστηκαν.

Η Ευρώπη παρακολουθεί έντρομη και με κομμένη την ανάσα τις αιματηρές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη του υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενο τρομοκράτη, για τις επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Πανικός επικρατεί στη βελγική πρωτεύουσα καθώς το πρωί της Τρίτης (Μεγάλη Τρίτη για τους Καθολικούς) το αεροδρόμιο των Βρυξελλών συγκλονίστηκε από δύο εκρήξεις, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκαν εκρηξεις και στους σταθμούς του μετρό Σουμάν και Μάλμπεκ.

22 Μαρτίου 2016: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης!

11 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο - μέχρι στιγμής - τραγικός απολογισμός από τις φονικές εκρήξεις από βομβιστή αυτοκτονίας στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το Zaventem.

Τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ακολούθησε τρομοκρατική επίθεση σε δύο σταθμούς του Μετρό, από τις οποίες σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση των Βελγικών αρχών, 20 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν.

Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη

Ένα σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη μέσα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών έδωσε στη δημοσιότητα το Russia Today.

Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από τις φονικές επιθέσεις

Λίγη ώρα αργότερα το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση.

Στο μήνυμά τους, υποστηρίζουν ότι βρίσκονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, δίχως ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα χτυπήματα.

5345345 copy

Την ίδια ώρα υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους έχουν στήσει «πάρτι» στα Social Media. Δείτε ΕΔΩ.

Βρέθηκαν εκρηκτικά και σημαία του ISIS σε διαμέρισμα στις συνοικίες Schaerbeek και Jette

Ένας εκρηκτικός μηχανισμός που περιείχε καρφιά, διάφορες χημικές ουσίες και μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκαν κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, μετά τις επιθέσεις.

«Οι έρευνες που έγιναν σε μια κατοικία στο Σάερμπεκ οδήγησαν στην ανακάλυψη ενός εκρηκτικού μηχανισμού που, μεταξύ άλλων, περιείχε και καρφιά», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εισαγγελία.

Ξεκίνησε η κυκλοφορία συρμών του μετρό

Ξεκίνησε και πάλι η κυκλοφορία των συρμών στις γραμμές του μετρό 2 και 6 στις Βρυξέλλες, ενώ επίσης άνοιξαν και οι τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί της πόλης –με αυξημένα μέτρα ασφαλείας– σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Βελγίου.

Οι γραμμές 1 και 5, οι οποίες περνούν από το σημείο της έκρηξης, παραμένουν κλειστές.

Η οδηγία για αποφυγή μετακινήσεων ήρθη, ωστόσο οι πολίτες καλούνται να παραμείνουν σε εγρήγορση και το επίπεδο συναγερμού παραμένει στο 4 για το σύνολο του Βελγίου.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι οι αρχές του Βεγίου συνέλαβαν δύο υπόπτους χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό εάν σχετίζονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Να επισημάνουμε πως σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες σε σπίτια στην περιοχή των Βρυξελλών. Όμως, η Βελγική δικαιοσύνη ζήτησε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην μεταδίδουν σχετικές πληροφορίες.

terror1 again

Την ίδια ώρα αστυνομικοί εισέβαλαν σε τρένο που είχε ξεκινήσει από Βρυξέλλες με προορισμό το αεροδρόμιο της Ολλανδίας.

Πανίσχυρες αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή του σταθμού Hoofddorp. Το τρένο ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβε δύο άτομα.

Αυτοί είναι οι ύποπτοι για τις επιθέσεις

Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο από το κλειστό κύκλωμα του αεροδρομίου των Βρυξελλών Ζάβεντεμ έδωσε στη δημοσιότητα το βελγικό δίκτυο DH στην οποία απεικονίζονται οι τρεις ύποπτοι τρομοκράτες για το μακελειό στο αεροδρόμιο δευτερόλεπτα πριν ενεργοποιήσουν τις βόμβες που μεταφέρουν.

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνονται, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα ενημέρωσης, τρεις πιθανοί δράστες της επίθεσης στο αεροδρόμιο. Δύο από τους υπόπτους φοράνε μόνο ένα γάντι στο αριστερό χέρι. Ίσως να έκρυβαν εκεί τους πυροκροτητές, αναφέρουν βελγικά μέσα ενημέρωσης.

ss copy

Ο καμικάζι χρησιμοποίησε βόμβες με καρφιά

Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Υγείας του Βέλγιου, στη βόμβα που πυροδοτήθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, οι δράστες είχαν βάλει καρφιά με στόχο να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε καλάσνικοφ στην αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Και τρίτος εκρηκτικός μηχανισμός στο αεροδρόμιο - Κλειστό και αύριο

«Τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί μπήκαν» σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών από τους δράστες των επιθέσεων, ωστόσο ο ένας εξ αυτών «δεν εξερράγη», ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Φλαμανδική Βραβάντη, Λούντβικ ντε Βίτε.

Μια μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών πραγματοποίησε λίγο νωρίτερα ελεγχόμενη έκρηξη, καταστρέφοντας ένα ύποπτο αντικείμενο στην αίθουσα αναχωρήσεων.

«Αυτό συνέβη διότι τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν μπει στο κτίριο, ο ένας εκ των οποίων δεν εξερράγη, ο τρίτος» εξήγησε ο ντε Βίττε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο αεροδρόμιο, που μεταδόθηκε απευθείας από βελγικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Την ίδια ώρα, το διεθνές αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών θα παραμείνει κλειστό αύριο, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που το διαχειρίζεται, Άρνοντ Φάιστ.

«Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό και την Τετάρτη» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Brussels Airport στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Τρεις υπάλληλοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μεταξύ των τραυματιών

Τρεις υπάλληλοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι μεταξύ των τραυματιών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος έχει στην ατζέντα του τα θέματα ασφαλείας, βρίσκεται μαζί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων και έχει συνομιλήσει με υπουργούς Εσωτερικών των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ των οποίων της Γαλλίας, αλλά και της Ολλανδίας, η οποία έχει και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος των κ.κ. Αβραμόπουλου και Γιούνκερ είναι ο συντονισμός όλων των υπηρεσιών ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Europol) για την εκτίμηση της κατάστασης και την αποτροπή νέων χτυπημάτων.

Τριήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε στην χώρα

H βελγική κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος μετά τις επιθέσεις στο διεθνές αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών.

«Όλες οι σημαίες του Βελγίου θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα κρατικά κτίρια της χώρας» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Φρεντερίκ Κοντερλιέ, ο εκπρόσωπος τύπου του πρωθυπουργού Σαρλ Μισέλ.

Χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους της πρωτεύουσας

Όπως μετέδωσε το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga, οι αρχές στέλνουν 225 στρατιώτες στις Βρυξέλλες. Χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους.

Εκκενώθηκε το κτήριο της Κομισιόν και δύο πυρηνικά εργοστάσια

Λίγο μετά τις 16:00 ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν το κτήριο της Κομισιόν προκειμένου να γίνουν εξονυχιστικές έρευνες.

Παράλληλα προχώρησαν και στην εκκένωση δύο πυρηνικών εργοστασίων οι αρχές του Βελγίου όπως μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Εγκλωβισμένοι στο Ευρωκοινοβούλιο Έλληνες μαθητές

«Είμαστε όλοι πολύ καλά», είναι το μήνυμα που στέλνουν 17 μαθητές από το Λύκειο του Ραπτόπουλου της Ευρυτανίας που βρίσκονταν το πρωί της Τρίτης (22/3) στους δρόμους των Βρυξελλών.

Σε κατάσταση συναγερμού όλη η Ευρώπη! Δείτε ΕΔΩ.

Έκτακτη σύσκεψη και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι επιθέσεις στο Μετρό... Συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες

metro1

Δείτε στο γράφημα που ακριβώς σημειώθηκαν οι εκρήξεις στο Μετρό:

xartis

Νωρίτερα στο αεροδρόμιο του Zaventem:

info

Το χρονικό της επίθεσης στο αεροδρόμιο

Ήταν οκτώ το πρωί (ώρα Βρυξελλών) όταν βομβιστής αυτοκτονίας σκόρπισε τον θάνατο ανάμεσα στους επιβάτες του μεγαλύτερου αεροδρομίου του Βελγίου. Ο καμικάζι πυροδότησε βόμβες κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines, με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga να μεταδίδει ότι πριν τις εκρήξεις υπήρξαν και πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά.

Το χρονικό των επιθέσεων στο Μετρό των Βρυξελλών

Στις 9.11 σημειώθηκε έκρηξη στο σταθμό μετρό Μάαλμπεκ σε σταθμευμένο συρμό της αμαξοστοιχίας, με τους υπεύθυνους του μετρό να διακόπτουν τη λειτουργία του λεπτά αργότερα. Περίπου στις 15:30 το μεσημέρι ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 20 και των τραυματιών στους 106 στην επίθεση στο βελγικό μετρό.

Κύπριοι ανάμεσα στους τραυματίες

Σύμφωνα με το Κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών τραυματίστηκε μία νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η Κύπρια γιατρός ταξίδευε από το Νεπάλ με ενδιάμεση στάση τις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις επιθέσεις στο Μετρό τραυματίστηκε ελαφρά και ένας νεαρός άνδρας επίσης από την Κύπρο.

«Υπήρχε αίμα παντού ... ήταν σα να γινόταν πόλεμος»!

Συγκλονιστική η μαρτυρία επιβάτη στην τηλεόραση BFM. Ο άνθρωπος προσγειώθηκε από τη Γενεύη περίπου δέκα λεπτά πριν σημειωθεί η πρώτη τρομοκρατική έκρηξη στο αεροδρόμιο.

«Ήταν φρικτό. Τα πάντα κατέρρεαν! Υπήρχε αίμα παντού, πολλοί τραυματίες. Πατούσαμε πάνω στα συντρίμμια για να φύγουμε. Σκηνή από πόλεμο…»Βομβιστής αυτοκτονίας!

Σύμφωνα με τον επιβάτη Πάολο Σαράκα Βολπίνι, περίπου ένα τέταρτο μετά τις επιθέσεις ακούστηκε από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου η σπασμένη φωνή ενός υπαλλήλου της υπηρεσίας αναγγελιών που είπε σε αρκετές γλώσσες: «Ζούμε μια επίθεση» και ζήτησε απ’ όσους βρίσκονταν στους τερματικούς σταθμούς Α και Β να παραμείνουν όπου ήταν.

airport2

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη στη βελγική πρωτεύουσα υπόπτου για τη συμμετοχή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

Και να σκεφτεί κάποιος πως η αστυνομία του Βελγίου βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού για ενδεχόμενα αντίποινα.

Οι φωτογραφίες που από την πρώτη στιγμή ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν καπνό να υψώνεται από την αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, στην οποία έχουν σπάσει όλα τα τζάμια και άνθρωπους που περίμεναν να επιβιβαστούν, να τρέχουν για να φύγουν από την αίθουσα για να γλιτώσουν.

Μαρτυρία δημοσιογράφου...

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Sky News Άλεξ Ρόσι, ο οποίος βρισκόταν εκεί, δήλωσε ότι άκουσε δύο «πάρα πολύ δυνατές εκρήξεις». Όπως μετέδωσε το Βέλγικο πρακτορείο ειδήσεων, μέσα στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί!

sok1

«Αισθάνθηκα το κτίριο να δονείται. Υπήρχε επίσης σκόνη και καπνός (...) πήγα προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε η έκρηξη και άνθρωποι έβγαιναν από εκεί πολύ ζαλισμένοι και σοκαρισμένοι».

«Αυτό που σκέφτονται εδώ είναι ότι ήταν κάποιου είδους τρομοκρατική επίθεση - αυτό δεν έχει επαληθευτεί από οποιεσδήποτε αρχές εδώ στο αεροδρόμιο», σημείωσε.

Υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά πριν από τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μεταδίδει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Προσοχή! Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές!

brussels2
antras

Αυτόπτης μάρτυρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την παρακάτω αναφορά: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είδα μία μικρή βόμβα δίπλα στο check – in. Ακόμα σοκαρισμένος».

Αυτήν την στιγμή το αεροδρόμιο είναι κλειστό. Δεν πραγματοποιούνται προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών.

Δείτε live από το Sky News:

Υπάλληλος της Swissport δήλωσε στο Φιλανδικό VRT πως: «Εκείνη την ώρα είχα διάλειμμα. Άκουσα μία μεγάλη έκρηξη. Είδα πάνω από την αίθουσα αναχωρήσεων να υψώνεται ένα σύννεφο καπνού. Τα παράθυρα είναι εντελώς κατεστραμμένα. Οι άνθρωποι πετάγονταν έξω σε κατάσταση σοκ».

brussels

Βαλς: Βρισκόμαστε σε πόλεμο!

Μετά την έκτακτη σύνοδο σύνοδο της ομάδας διαχείρισης κρίσεων την οποία συγκάλεσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο και απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο χρειάζεται μία κινητοποίηση όλων των αρχών!»

«Φοβόμασταν επίθεση και έγινε»!

Σε διάγγελμά του προς τον Βελγικό λαό, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ έκανε λόγο για δύο τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα πολλούς νεκρούς και τραυματίες. Ο Βέλγος πρωθυπουργός δεν έδωσε ακριβή αριθμό θυμάτων. Ανακοίνωσε επίσης ότι στην παρούσα φάση οι βελγικές αρχές προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση.

«Την ώρα της τραγωδίας πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και αλληλέγγυοι» είπε. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι εξακολουθούν να υφίστανται υποψίες για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις και ως εκτούτου οι Βελγικές αρχές λαμβάνουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

«Φοβόμασταν επίθεση και έγινε», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ κάνοντας λόγο για «τυφλές, βίαιες και δειλές» επιθέσεις. Μίλησε για «πολλούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες, ορισμένους σε σοβαρή κατάσταση».

Ο Σαρλ Μισέλ προειδοποίησε τους πολίτες της χώρας να περιορίσουν και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Τσίπρας: Ο φόβος δεν πρέπει να νικήσει την Ευρώπη...

Με μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό @PrimeMinisterGR στο twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκφράζει την αλληλεγγύη της Ελλάδας προς τον βελγικό λαό, στον απόηχο των αιματηρών βομβιστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες.
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στο Βελγικό Λαό. Ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Nous sommes tous Bruxellois...

Στη δέσμευση της ΕΕ να υποτάξει τον τρόμο μέσω της Δημοκρατίας αναφέρεται με ανάρτησή του στο twitter το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Τονίζει μάλιστα (στα γαλλικά) ότι: «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες». Η ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών έχει ως εξής: «Η πρωτεύουσα της Ένωσής μας, δέχεται επίθεση. Θρηνούμε νεκρούς. Δεσμευόμαστε η δημοκρατία να νικήσει τον τρόμο. Nous sommes tous Bruxellois».

Κάμερον: Είμαι σοκαρισμένος!

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον έγραψε στο twitter: «Είμαι σοκαρισμένος. Ανησυχώ για όσα συνέβησαν στις Βρυξέλλες. Εμείς θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε!»

Ρέντσι: Η καρδιά μας στις Βρυξέλλες!

«Mε την καρδιά, με τη σκέψη μας στις Βρυξέλλες», έγραψε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματτέο Ρέντσι, στον λογαριασμό του στο Twitter, με αναφορά στις τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί στη βελγική πρωτεύουσα.

Πρόντι: Πρόκειται για προειδοποίηση!

Παράλληλα, σε σχόλιό του, ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ρομάνο Πρόντι, τόνισε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μία προειδοποίηση, η οποία απευθύνεται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η τρομοκρατία, δυστυχώς, λειτουργεί επιλέγοντας συγκεκριμένα σύμβολα».

Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις