ΚΟΣΜΟΣ

Οι Γάλλοι πλήρωσαν 26.000 ευρώ για το μεικ-απ του Μακρόν!

Οι Γάλλοι πλήρωσαν 26.000 ευρώ για το μεικ-απ του Μακρόν!

Μπορεί όλοι να ασχολούνται με την εξωτερική εμφάνιση της Μπριζίτ, ωστόσο τις εντυπώσεις έρχεται να κλέψει, τώρα, μία είδηση που αφορά στον πρόεδρο της Γαλλίας.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το Ελιζέ πλήρωσε ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 26.000 ευρώ μέσα σε τρεις μήνες για την επιμέλεια του μεικ-απ του Εμανουέλ Μακρόν!

Ο Γάλλος πρόεδρος, που επέστρεψε από τις διακοπές του αυτή την εβδομάδα, έχει έρθει αντιμέτωπος με σφοδρές επικρίσεις για τα αμφιλεγόμενα σχέδιά του για τις μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία, αλλά και για την δαπάνη μιας μικρής περιουσίας για το μεικ-απ του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, από τη στιγμή που ο 39χρονος Μακρόν ανέλαβε την εξουσία, τον περασμένο Μάιο, το Ελιζέ έχει πληρώσει δύο λογαριασμούς στην προσωπική του μακιγιέζ, Νατάσα Μ, ο ένας ύψος 10.000 ευρώ και ο δεύτερος 16.000 ευρώ.

Μετά το ρεπορτάζ της Le Point, πηγές της προεδρίας ανέφεραν ότι η μακιγιέζ έχει κληθεί να περιποιηθεί τον πρόεδρο μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και ότι οι επόμενοι λογαριασμοί θα είναι αισθητά μειωμένοι.

Παραδέχτηκαν μεν ότι τα χρήματα είναι πολλά, ωστόσο ισχυρίστηκαν ότι είναι λιγότερα σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Σχετικές ειδήσεις