ΚΟΣΜΟΣ

Σουμάχερ: Μυστήριο η κατάσταση της υγείας του τέσσερα χρόνια μετά το ατύχημα

Σουμάχερ: Μυστήριο η κατάσταση της υγείας του τέσσερα χρόνια μετά το ατύχημα

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (29/12) από το φρικτό ατύχημα, το οποίο ανάγκασε τον Μίκαελ Σουμάχερ να δώσει την πιο δύσκολη κούρσα της ζωής του

Οι τελευταίες αξιόπιστες πληροφορίες για την υγεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη F1 ήταν από τον δικηγόρο του Felix Damm, πριν από ένα χρόνο περίπου ο οποίος είχε πει: «ο Σουμάχερ δεν μπορεί να περπατήσει».

Από τότε, δηλαδή για περισσότερο από ένα χρόνο δεν έχει υπάρξει καμία νέα πληροφορία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο Σουμάχερ έκανε διακοπές με την οικογένεια του στο θέρετρο των γαλλικών Άλπεων της Meribel και ενώ έκανε σκι, έφυγε από την πίστα με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να υποστεί «σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες».

Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η γιατροί προχώρησαν σε 2 εγχειρήσεις οι οποίες κράτησαν στη ζωή τον Σουμάχερ, ο οποίος όμως βρισκόταν σε κώμα. Τον Ιούνιο του 2014 βγήκε από το κώμα και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Λωζάνης στην έπαυλή του στη Γενεύη.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Σουμάχερ μετά το ατύχημα, προσπάθησαν να πουληθούν πριν από έναν χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες κόστιζαν 1 εκατομμύριο ευρώ, με την αστυνομία να ξεκινάει έρευνα για το πώς τραβήχτηκαν.

Η τελευταία αναφορά στον Σουμάχερ από επίσημα χείλη, έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, από τον μάνατζέρ του, Sabine Kehm, ο οποίος είπε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: Mirror

Σχετικές ειδήσεις