Συγκλονιστική ιστορία: Βρήκαν την εξαφανισμένη κόρη τους μετά από 24 χρόνια (vid)

Συγκλονιστική ιστορία: Βρήκαν την εξαφανισμένη κόρη τους μετά από 24 χρόνια (vid)

Μετά από 24 χρόνια ασταμάτητων ερευνών και αγωνίας, ένα ζευγάρι Κινέζων βρήκαν την κόρη τους που είχε εξαφανιστεί σε ηλικία τριών ετών.

Η Qifeng εξαφανίστηκε από τους δρόμους της πόλης Chengdu στην Κίνα το 1994. Όλα έγιναν όταν ο πατέρας της που πουλούσε φρούτα, την άφησε μόνη της για μερικά λεπτά μέχρι να πάει να κάνει ψιλά για να δώσει ρέστα σε κάποιον πελάτη. Έλλειψε λίγα λεπτά αλλά όταν επέστρεψε η κόρη του είχε εξαφανιστεί.

«Η κόρη μας γνώριζε μόνο τα μικρά μας ονόματα και δεν ήξερε που ζούμε» είπε η μητέρα της, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής της. «Για τους επόμενους έξι μήνες, εγώ την αναζητούσα στους δρόμους με τα πόδια ενώ ο άντρας μου κάνοντας ποδήλατο. Ήταν σαν να ψάχνουμε για ψύλλους στα άχυρα» διηγήθηκε η ίδια.

Αρκετά χρόνια αργότερα ο Wang Mingqing άρχισε να εργάζεται ως οδηγός ταξί και αναζητούσε ίχνη της κόρης του μέσα σε μια πόλη 14 εκατομμυρίων κατοίκων. Είχε κολλήσει σχετική αφίσα πάνω στο ταξί του ενώ είχε τυπώσει και κάρτες με τα στοιχεία της κόρης του. 

Η ιστορία «άγγιξε» τον κόσμο και πριν από μερικούς μήνες, ένας αστυνομικός ζωγράφισε ένα σκίτσο για το πώς θα έμοιαζε η μικρή σήμερα.

Την αφίσα αυτή είδε κάποια στιγμή η κόρη τους, σήμερα 27 ετών. Η Qifeng ζούσε πλέον χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και οι θετοί της γονείς της είχαν πει ότι την βρήκαν στο δρόμο. Δεν γνώριζε, όμως, πολλά για την οικογένειά της, παρότι πάντα είχε ερωτήματα για το παρελθόν της.

Βιολογικοί γονείς και κόρη συναντήθηκαν πριν από μερικές ημέρες.

«Από σήμερα, ο πατέρας σου είναι εδώ» είπε ο Wang Mingqing, αγκαλιάζοντας την κόρη του.

Δείτε το βίντεο από την επανασύνδεσή τους!

Πηγή: BBC, Guardian