ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα πάει στο γάμο - Έστησε φωτογραφίες με τις προετοιμασίες

Χαμός με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα πάει στο γάμο - Έστησε φωτογραφίες με τις προετοιμασίες

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, απάντησε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει σχετικά με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο αμερικανικός ιστότοπος TMZ ότι ο πατέρας της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παραστεί στο γάμο της, το Σάββατο, με τον Χάρι.

Το TMZ μετέδωσε σήμερα ότι ο Τόμας Μαρκλ αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο της κόρης του με το Βρετανό γαλαζοαίματο, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι εκείνος «έστησε» τις φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι από τις ετοιμασίες του ιδίου για το γάμο.

Ο ιστότοπος αναφέρει επίσης ότι ο Μαρκλ υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες, αλλά δεν παρέμεινε στο νοσοκομείο προκειμένου να παραστεί στη γαμήλια τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Δεν έχουμε κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή» είπε ένας εκπρόσωπος τύπου του Κένσινγκτον.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς της Μέγκαν Μαρκλ δεν σταματούν να τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να γίνει και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Μετά λοιπόν από την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στον πρίγκιπα Χάρι ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν, χαρακτηρίζοντάς την «ρηχή» και «ματαιόδοξη», έφτασε η σειρά του μπαμπά της νύφης να την... ντροπιάσει.

Οι φωτογραφίες της… ντροπής!

Όπως αποκαλύφθηκε, όλες οι πρόσφατες φωτογραφίες που έδειχναν το μέλλοντα πεθερό του πρίγκιπα Χάρι να προετοιμάζεται για το γάμο, ήταν στημένες από τον ίδιο και έναν paparazzi.

Ειδικότερα, ο Τόμας Μαρκλ είχε συνεννοηθεί με τον φωτογράφο Τζεφ Ράινερ να... προσφέρει δήθεν αυθόρμητες πόζες επί αμοιβή, ώστε να τον τραβήξει π.χ. να γκουγκλάρει δημοσιεύματα για την κόρη του σε ίντερνετ καφέ, να ράβει το κουστούμι για τον βασιλικό γάμο και να διαβάζει ταξιδιωτικούς οδηγούς για την Αγγλία.

Μάρτυρες κατήγγειλαν μάλιστα ότι είδαν τον μπαμπά της Μέγκαν να καταφτάνει στα μέρη των φωτογραφήσεων μαζί με τον Ράινερ και έπειτα να χωρίζονται για λίγα λεπτά, ώστε να τραβηχτούν οι φωτογραφίες.

Στην περίπτωση, δε, του ραφτάδικου, επειδή το προσωπικό απουσίαζε, ο φωτογράφος και ο Τόμας Μαρκλ πλήρωσαν έναν 17χρονο υπάλληλο από γειτονικό μαγαζί να υποκριθεί ότι παίρνει τα μέτρα του 70χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την New York Post, οι φωτογραφίες των προετοιμασιών του γάμου απέφεραν στο φωτογράφο περίπου 135.000, ωστόσο πιστεύεται ότι μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων μπήκε στην τσέπη του πατέρα της Μέγκαν…