ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο στο Τέξας: Ημίγυμνη γυναίκα χτυπά τα κουδούνια μέσα στη νύχτα (vid+pics)

Μυστήριο στο Τέξας: Ημίγυμνη γυναίκα χτυπά τα κουδούνια μέσα στη νύχτα (vid+pics)

Μία (τουλάχιστον) περίεργη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στο Τέξας των ΗΠΑ, όπου μια ημίγυμνη γυναίκα χτυπά τα κουδούνια μέσα στα «άγρια» μεσάνυχτα προκαλώντας ανησυχία, αναστάτωση, αλλά και τρόμο στους κατοίκους μιας ολόκληρης περιοχής.

Πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο, για ένα είδος κακόγουστης πλάκας ή για ένα ακόμη παιχνίδι - πρόκληση;

Όπως και να ΄χει, η αστυνομία στο Τέξας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό μιας γυναίκας, η οποία, φορώντας μόνο μια μπλούζα, χτυπά τα κουδούνια των σπιτιών αργά τη νύχτα.

Αρχικώς οι κάτοικοι του Montgomery County πίστευαν πως πρόκειται για παρέα εφήβων.

Μία κάμερα ωστόσο «συνέλαβε» το δράστη να πλησιάζει την πόρτα ενός σπιτιού, να χτυπά το κουδούνι και να εξαφανίζεται στο σκοτάδι.

Ένα από τα «θύματα» της μυστηριώδους γυναίκας κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό, το οποίο επαναλήφθηκε για αρκετές νύχτες.

Σύμφωνα μάλιστα με την αναφορά της αστυνομίας, αρκετοί ακόμη από τους κατοίκους της περιοχής, σε διάφορους δρόμους, έχουν παραπονεθεί για ενοχλήσεις που δέχονται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η αστυνομία έχει καλέσει οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες, τόσο με αφίσες στους δρόμους, όσο και με ενημερώσεις στο διαδίκτυο, να απευθυνθεί στις Αρχές.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σενάριο που εξέτασαν οι αμερικανικές αρχές, θέλει τη γυναίκα να πρόκειται για άτομο που έχει χαθεί και δεν θυμάται, ούτε την ταυτότητά του, ούτε τη διεύθυνση κατοικίας του, ή για γυναίκα που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ωστόσο, στα αρχεία τους δεν υπήρχαν αναφορές για κάποιον αγνοούμενο.

Ένας κάτοικος ανέφερε πάντως ότι η γυναίκα μοιάζει με την Brittany Burfield που αγνοείται πολύ καιρό στο Τέξας, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώσουν οι Αρχές.

Source: Mysterious Texas woman located by KTNV