ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Σκότωσαν τον 5χρονο γιο τους και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία (vid)

Απίστευτο: Σκότωσαν τον 5χρονο γιο τους και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία (vid)
«Φως» στα αίτια του θανάτου του αγοριού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
PIXABAY

Για το φόνο του 5χρονου γιου τους, κατηγορούνται γονείς από το Ιλινόις των ΗΠΑ.

Το πτώμα ενός 5χρονου αγοριού του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί την προηγούμενη βδομάδα, εντοπίστηκε τυλιγμένο με πλαστικό σε ρηχό τάφο την Τετάρτη, με τους γονείς του να κατηγορούνται για τη δολοφονία από την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε την εξαφάνισή του. «Έχουμε ένα παιδί που αγνοείται» είπε. «Ξύπνησα το πρωί και δεν ήταν εκεί».

Ο πατέρας του 5χρονου είπε στην αστυνομία ότι είχε βάλει τον μικρό για ύπνο το περασμένο βράδυ αλλά το πρωί δεν τον βρήκε. Στη συνέχεια είπε ότι έψαξε όλο το σπίτι και τη γειτονιά αλλά δεν μπόρεσε να τον βρει.

Ακολούθησαν έρευνες της αστυνομίας ακόμη και με drones και σκυλιά, οι οποίες τελικά επικεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.

Ο πατέρας του παιδιού όταν μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, είπε ότι ήταν εξαιρετικά ανήσυχοι για τον μικρό: «AJ σε παρακαλώ γύρνα σπίτι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Σύμφωνα με το CNN, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι γονείς του μικρού Andrew «AJ» Freund από το Ιλινόις ανακρίθηκαν, μετά από στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα που διεξήχθη στα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι γονείς, Andrew Freund Sr. and JoAnn Cunningham, κατά τη διαδικασία παρείχαν πληροφορίες που οδήγησαν τελικά στην ανακάλυψη του μικρού AJ σε κοντινή περιοχή από το σπίτι.

«Φως» στα αίτια του θανάτου του αγοριού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Στο παρελθόν υπήρξαν αναφορές για αμέλεια και υποψίες για κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας. Όμως οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν τα αδικήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καραμανλής: Χαμός με τη φωτογραφία που «ανέβασε» - Ζήτησε συγγνώμη! (pics)

Θρήνος στον κινηματογράφο: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

Σχετικές ειδήσεις